validae Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 Nu aveți fizic tasta V sau e defectă ? Dacă e lipsă, se poate improviza relativ simplu un buton care să poată să acționeze contactul ei. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 Nu mai raspunde la comanda si nu am incercat sa o scot. Nu am umblat niciodata la o tastatura. Link spre comentariu
sonic11 Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 Acum 30 minute, dumitrumy a spus: Nu mai raspunde la comanda si nu am incercat sa o scot. Nu am umblat niciodata la o tastatura. În Windows exista o tastatura virtuala pe care o puteți folosi. Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 (editat) 41 minutes ago, dumitrumy said: Nu mai raspunde la comanda si nu am incercat sa o scot. Pana rezolvati, tineti apasat <ALT> si din tastatura numerica apasati 0 8 7 Editat Mai 7 de cloudy Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 Pe ce limbă sunteți? Română sau engleză?....eu am windows 10 și în taskbar am posibilitatea de modificare limbă....dacă sunteți pe română treceți pe engleză... Link spre comentariu
validae Postat Mai 7 Autor Partajează Postat Mai 7 Dacă nu răspunde la apasare, e un traseu retezat pe foliile de contact.Nu poti face ca din W să scrie V, iar tastatura aia virtuală a lui Windows e pentru cazuri excepționale sau masochisti, nu poti scrie mult cu mouse-ul selectând literă cu literă, că nu rezisti mai mult de o propozitie.Se poate repara, dar trebuie desfacută tastatura, separate cele două folii cu contacte și ,,sunat,, fiecare traseu ce duce la acea tastă, apoi traseul întrerupt se repară prin dublare cu un fir subțire de cupru cositorit, lipit peste intrerupere cu scoci, ori cu o vopsea conductivă pe bază de argint.Am remediat astfel de defecte la tastaturi, dar se justifică efortul doar la tastaturi scumpe.Sau dacă te plictisesti de moarte... Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 8 minutes ago, dumitrumy said: Scrie W asa. ALT 086 = V ALT 118 = v Vedeti intro tabela ASCII codul HTML. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 (editat) Acum 49 minute, sonic11 a spus: În Windows exista o tastatura virtuala pe care o puteți folosi. Multumesc! Acum 15 minute, validae a spus: tastatura aia virtuală a lui Windows e pentru cazuri excepționale v-ul se foloseste rar, o accesez doar pt el, asa am facut aici. v, acesta este cu ALT118, danke. Editat Mai 7 de dumitrumy Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 (editat) 1 hour ago, validae said: Pai n-ai citit că a incercat și tot asa apare ? E vorba de faptul că tasta respectivă nu funcționează fizic, nu tastează deloc litera V... Ne ducem putin offtopic. Dar poate mai este util si altora in cazuri urgente. Ținând ALT apăsat si apoi numere din tastatura numerica de la 0 la 255 se trimit catre PC codul tastelor de pe tastatura (si altele) exact cum a fost definita o tastatura acum multi ani. Editat Mai 7 de cloudy Link spre comentariu
nel65 Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 (editat) 1 oră în urmă, cloudy a spus: ...Ne ducem putin offtopic... - Editat Mai 7 de nel65 Link spre comentariu
cloudy Postat Mai 7 Partajează Postat Mai 7 5 minutes ago, nel65 said: De vreo doua ore tot offtopic sunteti... Ce-i drept, nici la subiect nu a mai fost vreo postare. Nu cred că s-ar mai fi dus prea mult discuția in afara subiectului. Link spre comentariu
Postări Recomandate