validae Postat Iunie 3 Partajează Postat Iunie 3 La 14.05.2024 la 13:24, antonvasileeee a spus: E mare . Al me are 23 x 22 x 29 mm. Link spre comentariu
Barbaro Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Buna ziua ! Am vazut aseara pe “okazii ro “vreo trei tipuri de transformatoare ( 230V/9V)miniatura pentru pcb ,la o persoana de la Campulung ce semneaza ,crossfire ,pe site-ul respectiv. Luati legatura cu dumnealui pentru dimensiuni si celelalte , cred ,este o persoana foarte serioasa , posibil ca a activat si pe elforum. Rog moderatorul sa ia ce masura crede de cuviinta cu aceasta postare , daca se considera reclama , personal nu am nici un interes , poate vede initiatorul topicului postarea mai intai. Link spre comentariu
marius_amp Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 oră, Barbaro a spus: Buna ziua ! Am vazut aseara pe “okazii ro “vreo trei tipuri de transformatoare ( 230V/9V)miniatura pentru pcb ,la o persoana de la Campulung ce semneaza ,crossfire ,pe site-ul respectiv. Luati legatura cu dumnealui pentru dimensiuni si celelalte , cred ,este o persoana foarte serioasa , posibil ca a activat si pe elforum. E userul @Den de aici de pe elforum. https://www.elforum.info/profile/184262-den/ Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 11 Autor Partajează Postat Iunie 11 (editat) O sa-l contactez , cred ca am numarul lui . thx @nasturica Ce pret are ? Editat Iunie 11 de antonvasileeee Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 12 Autor Partajează Postat Iunie 12 Astept confirmare de la client . Momentan am pus extern. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Iunie 17 Partajează Postat Iunie 17 Am disponibil unul cu urmatoarele dimensiuni 32 x 27 x 24.Daca prezinta interes,discutam telefonic sau pe M.P. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Iunie 17 Autor Partajează Postat Iunie 17 Acum 5 minute, ion_vasile a spus: 32 x 27 x 24.Daca prezinta interes,discutam telefonic sau pe M.P. Este mare . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum