Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar transformator miniatura pentru pcb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...

Poți căuta mult și bine, dar eu zic să-l pui pe ăla de la Conexelectronic în altă poziție pe placă, eventual cu fire trase de la pini și lipit la cald.Într-un aparat nu stă nimeni să admire componentele, funcționarea e mai importantă...

Link spre comentariu

E placa de hidrofor , prefer setupul original pentru etansare si nu iau in calcul decat la extrem varianta cu fire .

Varianta este testata si pregatita pentru montare , dar e mai greu de etansat cu traf exterior , plus ca o sa-i cresca un "coi" cutiei originale .

Link spre comentariu

Nu zic să-l pui în afara cutiei, dar chiar e atât de limitat spațiul din cutie ? Nu poți așeza în altă poziție traful care e mai lung cu câțiva milimetri ?

Aș putea să ți-l rebobinez pe cel ars dacă îl poți scoate din rășina aia....dar mă îndoiesc să se poată, fără a-i sparge carcasa.

Link spre comentariu

Nu stiu de ce multi fugiti de luat din China si cautati in tara 2 luni la rand. Nu e obligat nimeni sa ia cu "free shipping" prin Cainiao si Posta Romana unde stai 2 luni dupa un colet. Am luat 3 bizbiz-uri de pe Aliexpress prin metoda noua de "Choice" unde cumperi minim de 45 de lei si ai transport gratuit, comanda plasata pe 20 Mai, azi dimineata am primit sms de la Fan Courier ca vine coletul, va venea de 2 ori din China transformatorul asta de cand stati sa gasiti in RO.

Editat de Bandi Szasz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări