Dr.L Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 pai radiatorul nr 1 mi se pare mai mare,dar ca sa-l tii rece ai nevoie de ceva aer Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Nu cumpara radiatoare de la conex ca sunt strambe si nu disipa mai deloc si aluminiul este de foarte proasta calitate!!! Link spre comentariu
roby_m Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Nu cumpara radiatoare de la conex ca sunt strambe si nu disipa mai deloc si aluminiul este de foarte proasta calitate!!!inseamna ca au mult fier...sunt proaste....!merci pt informatie Link spre comentariu
Vizitator Dani 42123 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Salut, Cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema electrica pentru comandarea ventilatoarelor prin termistor?Multumesc mult si astept raspunsul vostru!Salut, Cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema electrica pentru comandarea ventilatoarelor prin termistor?Multumesc mult si astept raspunsul vostru! Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) Eu am construit-o pe asta : sursa : http://www.pcsilencioso.com/cpemma/thermal.html Editat Iulie 20, 2015 de iuli09 Link spre comentariu
Vizitator Dani 42123 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Multumesc mult, iuli09 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum