draku Postat Mai 1 Partajează Postat Mai 1 Confirm, lazura este buna pentru exterior. Am cateva jardiniere mari din lemn care stau in curte, expuse intemperiilor. Le-am facut prin 2017 si le-am vopsit cu lazura viu colorata. Acum, dupa 6-7 ani, lazura este decolorata, dar nu s-a exfoliat sau crapat, cum s-a intamplat pe alte obiecte din lemn pe care le-am acoperit cu vopsea. Pare ca si lemnul de brad a fost protejat bine. Pe OSB insa, care nu este doar lemn, nu stiu cum se comporta in timp. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 1 Autor Partajează Postat Mai 1 Acum 11 ore, the same a spus: Lazuri pentru exterior pe bază de apă. Astea, față de lacuri, nu fac peliculă predispusa la exfoliere. Multumesc. Voi studia. Link spre comentariu
ady2006 Postat Mai 1 Partajează Postat Mai 1 Daca-i supusa la intemperii, nici lazura nu rezista. Am gard de stejar vopsit cu lazura kober si dupa 3 ani trebuie revopsit. Aceeasi lazura la o terasa de lemn e ca in prima zi. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 1 Autor Partajează Postat Mai 1 Am dat cu lazura de la Sadolin și sunt foarte mulțumit. Nu m-am uitat dacă este și incolor(probabil da) dar unde vreau sa dau acum vreau altceva. Pentru exterior cea de Sadolin se comporta bine. Link spre comentariu
the same Postat Mai 1 Partajează Postat Mai 1 Acum 2 ore, ady2006 a spus: Daca-i supusa la intemperii, nici lazura nu rezista. Am gard de stejar vopsit cu lazura kober si dupa 3 ani trebuie revopsit. Aceeasi lazura la o terasa de lemn e ca in prima zi. E normal să fie revopsit după 2-3 ani. Link spre comentariu
ady2006 Postat Mai 2 Partajează Postat Mai 2 Am vopsit cu trafaletul la scandurile alea de gard de mi-au iesit ochii. Mie chiar nu mi se pare normal sa o fac iar dupa 3 ani. Sa nu mai punem la socoteala cat a fost lemnul de stejar. Regretam la un moment dat ca nu am dat cu sadolin ca nu era mare diferenta fata de kober la pret. Cred ca nu am am gasit in momentul acela lazura sadolin pe baza de apa la culoarea pe care o vroiam. Le mai vopsesc odata fara sa le demontez si peste alti 2-3 ani ma orientez spre sipca metalica de gard. Link spre comentariu
the same Postat Mai 2 Partajează Postat Mai 2 Încă nu au descoperit ăștia lazura minune să țină 15 ani. Există pe piață niște produse mai calitative, dar au un preț de îți vine să vopsești de drag chiar și anual. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum