Florin berdila Postat Aprilie 30, 2024 Partajează Postat Aprilie 30, 2024 Salut 'domnilor mașină mea wv polo îmi baga când rece când cald ' se comuta singura dacă dau pe AC merge cât merge apoi îmi baga căldură apoi iar rece ce sa fie '''pe tester îmi da ceva de motor V68 '''am luat de la o scoda fabian un astfel de motoraș ca intreb acum se poare pune la wv polo ca aeroterma tit de la scoda am luat-o și am pus-o la wv polo Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 30, 2024 Partajează Postat Aprilie 30, 2024 Cred că ai probleme cu compresorul de AC.Oricum ar trebui verificată şi presiunea pe agentul de răcire. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 30, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2024 Nuuu pt ca am băgat freon acum e ff bine '''cred ca este acel motoraș care comuta pe aer cald si rece ''v68 asa îmi da pe tester ' sa zicem ca asta ar fi '''darerr îmbaga apa pe presurile din spatele scaunelor din fata '' Sa fie scurgerea de la ac infundata ? Unde ar trebui sa curgă condesu la wv polo 9n unde are acel furtunas? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Mai 23, 2024 Autor Partajează Postat Mai 23, 2024 Domnilor am pus acea supapa de valorizare care deschide pt a trage gazele vapori din rezervor 'dar nu am 12 volți la ea ci doar 4 volți îmi arata aparatul va întreb dc sau de unde sa fie buba Link spre comentariu
manolo Postat Mai 30, 2024 Partajează Postat Mai 30, 2024 Deobicei buba este la cap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum