Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare controller scooter fat tire

ionut120v

Postări Recomandate

Ca o paralela la problema colegului cu trotineta, am o problema cu doua scootere fat tire, problema a inceput de la o vulcanizare la care am incercat sa incalt un motor pe 10 inci, angajatul mi-a rupt talonul la anvelopa, a tinut aer doar cat sa vad cum merge cu motorul 10 inci, am fost multumit, in disperare de cauza am cautat altul cu acelasi motor.

Era putin folosit, dar functionarea m-a dezamagit, nu are frana recuperativa iar performanta e proasta si haleste bateria nejustificat, disperat am mutat roata pe cel vechi functionarea fiind normala asemanatoare cu motorul anterior inclusiv frana de motor recuperativa.

Eu le cumpar pentru folosire nu pentru frumusete.

Nu era umblat la electronica, fie o fi defecta, fie un model vechi fara frana recuperativa si control vectorial, nu pare suprasolicitat ceva, parerea mea e ca e un model vechi.

Conform experientei colegului sunt mici direrente, mufa de la senzorii hall difera la motoare identice, din fericire culoarea firelor si functionalitatea e aceeasi, toate motoarele s-au rotit in sensul corect indiferent de mufa.

Exista mici diferente mecanice la frana intre motorul de 8 si 10 inci :

Mufele la semnalizari au mici diferente, aripa cu semnalizari integrate fiiind identica la cele doua, in cazul meu semnalizarea de directie era invers, a necesitat mutarea fireloror in mufa, aripa veche fiind rupta de la vibratii, o boala tipica.

As incerca sa inlocuiesc controllerul si la cel cumparat recent, dar exista posibiltatea sa fie cablaj diferit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut120v

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări