Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare motor ,echivalent ...

Postări Recomandate

Am executat ca subcontractor (firma noastră) lucrarea de reparație...ca să mă prind cum vin cablu/firele din cablu la trakerele respective a trebuit să arunc o privire in tabloul de comandă dedicat...convertizor/placă dedicată....interesant de studiat,din păcate reparația era contra timp și efectiv nu a fost timp să-mi formez o părere!....oricum sistemul are un grad de libertate undeva la 200 grade(poate ceva mai mult) pe direcția nord/sud ,comandat automat....sper să am să am șansa să aprofundez un astfel de sistem, așa,pentru cultura mea generală!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 27.08.2024 la 22:34, flomar60 a spus:

Am executat ca subcontractor (firma noastră) lucrarea de reparație...ca să mă prind cum vin cablu/firele din cablu la trakerele respective a trebuit să arunc o privire in tabloul de comandă dedicat...convertizor/placă dedicată....interesant de studiat,din păcate reparația era contra timp și efectiv nu a fost timp să-mi formez o părere!....oricum sistemul are un grad de libertate undeva la 200 grade(poate ceva mai mult) pe direcția nord/sud ,comandat automat....sper să am să am șansa să aprofundez un astfel de sistem, așa,pentru cultura mea generală!

Daca e vorba de parc construit cu motoare ca acesta despre care vorbim,va pot ajuta cu documentatie/scheme si ceva componente daca e cazul.Din ce cunosc eu,n Romania doar italienii  au parcuri cu asa ceva-componente Valmont-Convert si control HiGeCo 

In Dolj au la unul la Sadova,Dobresti si 2 la Plesoi de care ma ocup.

Editat de gigione01
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ar mai fi o soluție să confecționezi o piesa adaptoare pentru un alt model de motor. Vezi ce motoare iconvenabile poți cumpăra și confecționezi piesa/flanșa adaptoare. Dacă tot ai aproape o sută de buc actuatoare defecte și sigur numărul lor va crește...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări