flomar60 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Am executat ca subcontractor (firma noastră) lucrarea de reparație...ca să mă prind cum vin cablu/firele din cablu la trakerele respective a trebuit să arunc o privire in tabloul de comandă dedicat...convertizor/placă dedicată....interesant de studiat,din păcate reparația era contra timp și efectiv nu a fost timp să-mi formez o părere!....oricum sistemul are un grad de libertate undeva la 200 grade(poate ceva mai mult) pe direcția nord/sud ,comandat automat....sper să am să am șansa să aprofundez un astfel de sistem, așa,pentru cultura mea generală! Link spre comentariu
gigione01 Postat Septembrie 30 Autor Partajează Postat Septembrie 30 (editat) La 27.08.2024 la 22:34, flomar60 a spus: Am executat ca subcontractor (firma noastră) lucrarea de reparație...ca să mă prind cum vin cablu/firele din cablu la trakerele respective a trebuit să arunc o privire in tabloul de comandă dedicat...convertizor/placă dedicată....interesant de studiat,din păcate reparația era contra timp și efectiv nu a fost timp să-mi formez o părere!....oricum sistemul are un grad de libertate undeva la 200 grade(poate ceva mai mult) pe direcția nord/sud ,comandat automat....sper să am să am șansa să aprofundez un astfel de sistem, așa,pentru cultura mea generală! Daca e vorba de parc construit cu motoare ca acesta despre care vorbim,va pot ajuta cu documentatie/scheme si ceva componente daca e cazul.Din ce cunosc eu,n Romania doar italienii au parcuri cu asa ceva-componente Valmont-Convert si control HiGeCo In Dolj au la unul la Sadova,Dobresti si 2 la Plesoi de care ma ocup. Editat Septembrie 30 de gigione01 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ieri la 06:36 Partajează Postat Ieri la 06:36 Ar mai fi o soluție să confecționezi o piesa adaptoare pentru un alt model de motor. Vezi ce motoare iconvenabile poți cumpăra și confecționezi piesa/flanșa adaptoare. Dacă tot ai aproape o sută de buc actuatoare defecte și sigur numărul lor va crește... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum