electrofan Postat Aprilie 27, 2024 Partajează Postat Aprilie 27, 2024 TV Finlux 24FLYR160L 17MB82S VES236WNVC-2D-N04 TV bagat in priza nu are stand-by, ledul nu se aprinde, am masurat tensiuni si par in regula. Pe MB am 11,3V; 5V; 3,3V; 1,3V. As incerca sa rescriu U10 si U12, daca are cineva dump-uri pentru acest model. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 27, 2024 Partajează Postat Aprilie 27, 2024 exista soft de recuperare 17mb82 core update,e plin forumul si google cu el,moca din telecomanda,joistick? Link spre comentariu
electrofan Postat Aprilie 27, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2024 Am pus softul de recuperare pe stick, am bagat stickul in USB, am apasat pe joistikul de pe MB si bagat in priza dar ledul de pe panou nu vrea sa clipeasca. Am incercat si cu OK de pe tlc. si nu vrea, in plus ledul stickului sta aprins continuu, nu da semne ca lucreaza. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 27, 2024 Partajează Postat Aprilie 27, 2024 Acum 1 oră, electrofan a spus: Am pus softul de recuperare pe stick, am bagat stickul in USB, am apasat pe joistikul de pe MB si bagat in priza dar ledul de pe panou nu vrea sa clipeasca. Am incercat si cu OK de pe tlc. si nu vrea, in plus ledul stickului sta aprins continuu, nu da semne ca lucreaza. ,,am incercat si cu ok de pe telecomanda,, doar cu ok de pe telecomanda tinut apasat inainte de a baga tv.ul in priza si dupa ce e bagat in priza cateva secunde bune,vrea fara ok telecomanda nu se poate sa verificat telecomanda,stickul sa fie de calitate si usb2 ,format fat32 si fisierul direct pe stick fara arhive sau alte ....daca tot nu vrea ,atunci e duss bootul din spi.ul cel mic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum