maky_geo Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Salut prieteni, am un domn care imi solicita sa ii dau schema unei surse reglabile facuta de mine, un mic ajutor ar fi bine venit nu stiu ce preturi se practica pentru al servi pe domnul cu pricina. Spune ca nu vrea sa o ia de la mine pana nu ii dau un pret pentru schema electronica a sursei. multumesc pentru ajutor anticipat Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Păi ce preț vrea ? Ai conceput schema aia personal? Link spre comentariu
maky_geo Postat Aprilie 26 Autor Partajează Postat Aprilie 26 buna seara domnule validae. da schema este proiectata de mine. domnul cu pricina imi oferea 30 ron pe schema credeti ca ar fi ok? nu cunosc pretul real si asta este motivul pentru care apelez la prieteni. posibil ca cineva din grup sa se fi intalnit cu problema de fata. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Postează schema aici, după ce o analizăm putem să-ti spunem prețul corect. Binențeles, doar schema de principiu, fără valorie componentelor, asta pentru a proteja drepturille de autor. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Postind schema s-ar putea sa te ajute coegii dar in acelasi timp, mai ales daca este o schema mai deosebita, s-ar putea sa pierzi orice drepte de autor si sa nu o mai poti vinde, chiar daca postezi doar schema bloc sau de principiu. Oricum 30 ron pe o schema adica defapt pe drepturile intelectuale nu reprezinta mare lucru (de obicei este muuuult mai scump dar depinde si de schema)........... Sper doar sa nu fie un topic de ..........distractie.... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Schema este inregistrata la OSIM? Link spre comentariu
manolo Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Cit costa sa o inregistrezi la OSIM? Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Cauta alt client. Asta nu vrea decat schema sa o cloneze el, nu-i interesat sa cumpere efectiv. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Ce specificatii ar trebui sa aiba sursa respectiva? Ma gandesc ca au fost stabilite de catre client. Si acum intrebarea prostului: ce inseamna "succesiva"? O fi reglabila dar in trepte comutabile? Link spre comentariu
the same Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Acum 19 ore, maky_geo a spus: domnul cu pricina imi oferea 30 ron pe schema credeti ca ar fi ok? Macar daca ne-ai spune numarul de componente. 30 de lei poti accepta pentru o schema dintr-un datasheet, spre exemplu. E valoarea unui pachet de tigari. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Ne-a lămurit complet până acum... Link spre comentariu
cloudy Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 21 hours ago, maky_geo said: schema este proiectata de mine. domnul cu pricina imi oferea 30 ron pe schema credeti ca ar fi ok? nu cunosc pretul real Cat timp ai muncit la proiectarea acestei scheme ? Inmulțeste cu ceva gen 20-30 euro/ora de proiectare si ceri un pret pe care poti apoi sa-l negociezi. Link spre comentariu
the same Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 O schemă nu doar o proiectezi, o pui si-n practică. Hârtia suportă multe... Oricum vorbim în van. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum