Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hintelijenta hartificiala revine

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori
Acum 2 ore, merck a spus:

Pai de ce nu iti iei un mar (MacBook) daca te trage curentul de la ferestre? 

pentru ca am o gramada de programe CAD si CAM care sunt numai pe Win si Linux. (si nici nu se potriveste cu Dacia Logan care o am)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Nu se ştie încă exact nici ce e cu updatele acela...Foarte greu de presupus că n-a fost testat înainte.Ştiu de la ăl mic,ce lucrează în IT,câ orice program,progrămel,se rulează f mult,pentru a găsi eventualele "buguri".

Link spre comentariu

Sfatul meu e să studiați în timpul liber orientarea în teren cu busola după hărți și mai ales comunicarea în cod Morse, utilizând lanterna.

Sistemul ăsta cibernetic bazat pe internet se poate prăbuși oricând, iar dependenții de telefon mobil, feisbuc și catering vor fi în situația unui băștinaș din Amazonia lăsat singur în mijlocul Antarcticii. Nu știi încotro s-o iei și nici cum sau cu cine să comunici, că telefonia fixă e o relicvă la care cei mai mulți au renunțat de mult...

Radioamatorii vor fi marii câștigători atunci.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, validae a spus:

studiați în timpul liber orientarea în teren cu busola după hărți

Să învățăm cum să facem focul cu un băț? Cum sa vânăm cu pietre?

Radioamatorismul, deși cu jumătate de gura pot zice că sunt radioamator, o să fie total inutil într-o lume aruncat în haos și cu apucăturile actuale.

Am mai spus asta dar îmi place să mă repet. Cele mai bune exemple au fost în pandemie când aproape ne sălbăticisem doar pentru că în magazin nu mai găseam drojdie (deși nu ne trebuia) sau hârtie igienică.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări