Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hintelijenta hartificiala revine

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 20 ore, maresaldeflota a spus:

Extraordinar de bun, aștept următorul sezon ca și la Westworld.

Nu mai astepta ca n-o sa mai fie nimic in plus fata de ce ai vazut. A ramas asa neterminat ca multe alte seriale misto.

Link spre comentariu
Acum 58 minute, validae a spus:

A avut un început interesant, dar după câteva episoade nu am mai putut să îl urmăresc, devenise varză...

Intr-adevar la serialele astea se introduce multa laba de urs, dar daca nu se lungeste pe prea multe episoade, e ok. Eu consider ca a fost destul de interesant si cu multe chestii pe care le putea explica intr-un final cat de cat scurt, daca nu se renunta asa usor. Asta e, probabil actionarii aia, care au bagat bani in el, au foat prea lacomi , au vrut sa faca mai multi bani cu el si nu le-a mers.

Link spre comentariu

Eu cred că, în general, coreenii (adică toți, un singur și același popor) sunt oameni de calitate. Atâta doar că sunt alți jmekeri hintelijenți care se pricep să profite de pe urma lor.

Bine, asta nu înseamnă nicidecum că coreenii ar fi perfecți, sau apropiați de perfecțiune. De fapt, nici nu cred să fie vreun popor (națiune) apropiat de perfecțiune; nici măcar cel mai hinteligent popor de pe planetă...

Editat de Elservius
Completare
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări