Vizitator Postat Iunie 19 Partajează Postat Iunie 19 Nu îl depășește pe părintele Jastin https://futurism.com/catholics-defrock-ai-priest-hallucinations P.s - Părintele jastin deschide cartea! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 19 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 19 Ati vazut serialul Crescuti de lupi ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 19 Partajează Postat Iunie 19 Extraordinar de bun, aștept următorul sezon ca și la Westworld. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Acum 20 ore, maresaldeflota a spus: Extraordinar de bun, aștept următorul sezon ca și la Westworld. Nu mai astepta ca n-o sa mai fie nimic in plus fata de ce ai vazut. A ramas asa neterminat ca multe alte seriale misto. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 A avut un început interesant, dar după câteva episoade nu am mai putut să îl urmăresc, devenise varză... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 20 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 20 Am facut referire la el pentru ca si acolo in sezonul 2 erau condusi de o intelijenta de asta Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Acum 58 minute, validae a spus: A avut un început interesant, dar după câteva episoade nu am mai putut să îl urmăresc, devenise varză... Intr-adevar la serialele astea se introduce multa laba de urs, dar daca nu se lungeste pe prea multe episoade, e ok. Eu consider ca a fost destul de interesant si cu multe chestii pe care le putea explica intr-un final cat de cat scurt, daca nu se renunta asa usor. Asta e, probabil actionarii aia, care au bagat bani in el, au foat prea lacomi , au vrut sa faca mai multi bani cu el si nu le-a mers. Link spre comentariu
eos Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 https://www.facebook.com/reel/467665489052050 Link spre comentariu
merck Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 https://www.facebook.com/reel/701421048776695 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 s-a sinucis robotul cu un cutit infipt in spate. O fi primit instiintare ca ii scade salariul. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 28 Autor Administratori Partajează Postat Iunie 28 In tara aia de sclaveti pana si robotii se sinucid Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 (editat) Eu cred că, în general, coreenii (adică toți, un singur și același popor) sunt oameni de calitate. Atâta doar că sunt alți jmekeri hintelijenți care se pricep să profite de pe urma lor. Bine, asta nu înseamnă nicidecum că coreenii ar fi perfecți, sau apropiați de perfecțiune. De fapt, nici nu cred să fie vreun popor (națiune) apropiat de perfecțiune; nici măcar cel mai hinteligent popor de pe planetă... Editat Iunie 28 de Elservius Completare Link spre comentariu
merck Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Acum 32 minute, Elservius a spus: nici măcar cel mai hinteligent popor de pe planetă... Care este ala? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Păi nu e clar?E un singur popor "ales"... Link spre comentariu
okean Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Mare grija cu poporul " ales " sa nu se lase cu " mazeltov " recte mazilire vezi cazul recent ! Link spre comentariu
Postări Recomandate