Sir john red Postat Aprilie 22 Partajează Postat Aprilie 22 Acest ci driver led 1089b este defect și ...de negăsit pe piața românească. Știe cineva cu ce poate fi înlocuit? Google nu vrea să spună nimic despre el. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 22 Partajează Postat Aprilie 22 Sigur nu e vreun led întrerupt ? Câte leduri comandă ? Sunt serie sau mixt ? Link spre comentariu
Sir john red Postat Aprilie 22 Autor Partajează Postat Aprilie 22 Sunt două drivere identice pe un suport rotund de aluminiu și o arie de leduri serie-paralel. Pe o parte am găsit mosfeții , patru rezistențe o diodă și acel integrat prăjiți. In poză este partea bună. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 22 Partajează Postat Aprilie 22 Caută să schimbi driverul cu ceva compatibil, nu trebuie să fie musai pe placa ledurilor... Link spre comentariu
Sir john red Postat Aprilie 22 Autor Partajează Postat Aprilie 22 Cel mai simplu ar fi să găsesc driverul ăla,schimbat și gata. Cu alt driver mă complic, trebuie pus afară,iar proiectorul asta e subțire ca o aplică de 100w. Link spre comentariu
Johnny Bravo Postat Aprilie 22 Partajează Postat Aprilie 22 (editat) Uite aici pe AliExpres. N-am cumparat vreodata de acolo, dar nu pare sa fie disponibil pe altundeva. Editat Aprilie 22 de Johnny Bravo Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Fa si tu niste masuratori pe canalul functional. Dupa lipsa bobinelor pare sa fie un simplu regulator serie, deci este interesant de vazut ce tensiune cade pe el, care este curentul stabilizat, etc. De vazut daca are si pad termic sub capsula, asa ma astept. Dupa ce analizezi astea se poate sa gasesti inlocuitor functional ... nu compatibil pin-cu-pin, dar care sa faca acelas lucru, si posibil sa nu aiba footprint mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum