Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver proiector cu leduri.

Sir john red

Postări Recomandate

Acest ci driver led 1089b este defect și ...de negăsit pe piața românească. Știe cineva cu ce poate fi înlocuit? Google nu vrea să spună nimic despre el.

IMG_20240415_160621.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sir john red

3

• validae

2

• Dxxx

1

• Johnny Bravo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt două drivere identice pe un suport  rotund de aluminiu și o arie de leduri serie-paralel. Pe o parte am găsit mosfeții , patru rezistențe o diodă și acel integrat prăjiți.

In poză este partea bună.

Link spre comentariu

Cel mai simplu ar fi să găsesc driverul ăla,schimbat și gata. Cu alt driver mă complic, trebuie pus afară,iar proiectorul asta e subțire ca o aplică de 100w.

Link spre comentariu

Fa si tu niste masuratori pe canalul functional.

Dupa lipsa bobinelor pare sa fie un simplu regulator serie, deci este interesant de vazut  ce tensiune cade pe el, care este curentul stabilizat, etc.

De vazut daca are si pad termic sub capsula, asa ma astept.

Dupa ce analizezi astea se poate sa gasesti inlocuitor functional ... nu compatibil pin-cu-pin, dar care sa faca acelas lucru, si posibil sa nu aiba footprint mai mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări