validae Postat Aprilie 23, 2024 Partajează Postat Aprilie 23, 2024 Are avantajul unei temperaturi interne uniforme și mai precis controlate... Link spre comentariu
Elservius Postat Aprilie 23, 2024 Partajează Postat Aprilie 23, 2024 D-nule @BRANCA, vă rog frumos să nu vă supărați pe mine și să nu mă înțelegeți greșit, nu vă critic nicidecum. Numai sub formă de glumă și strict pentru puțină destindere: o plăcintă, două plăcinți, mai multe plăcinți... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 23, 2024 Partajează Postat Aprilie 23, 2024 (editat) Lasa ca il critic eu ...pe mine poti sa te superi pina la loc comanda , pt ca nu este nici o problema ... O placinta , doua placinte ...asa este corect , pt ca este de genul feminin ! Nicidecum placinti ... Iar referitor la mincarea gatita intr-un cuptor din acesta mixt ...adica gaze plus electric ...am un prieten care si-a adus din Italia un astfel de cuptor mixt Electrolux din Inox si gateste la el ...mi-a zis ca mincarea gatita la cuptorul electric cika este senzationala dpv Al gustului ... Editat Aprilie 23, 2024 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum