Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicatia VDCS

Florin berdila

Postări Recomandate

Salutare  ma ajutați și pe mine cu un răspuns  ''am un laptop micuț care nu are sidi are pt știu cablu date etc ''va intteb pot descarca aplicația vdcs pe el și sa cumpăr o interfata pt a face o diagnoza la wv polo 9n ?sau trebuie sa aibă sidi sa pot descarca aplicația de pe net va rig un sfat 

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

1

• DjOhms

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La 21.04.2024 la 11:07, Florin berdila a spus:

Salutare  ma ajutați și pe mine cu un răspuns  ''am un laptop micuț care nu are sidi are pt știu cablu date etc ''va intteb pot descarca aplicația vdcs pe el și sa cumpăr o interfata pt a face o diagnoza la wv polo 9n ?sau trebuie sa aibă sidi sa pot descarca aplicația de pe net va rig un sfat 

Cam tarziu cu raspunsul cautat, dar macar sa il dau pentru cei care se intampla sa intre aici sa se informeze.

Problema ta nu e instalarea programului VDCS ci interfata sa fie compatibila cu versiunea de program rulata. Aceiasi interfata vine pe ruta chineza cu diferite optiuni, licente active.. 

Dar cel mai important este sa mu permiti interfetei sa fie verificata pe net pentru ca programul la fiecare deschidere verifica daca lincebnta din interfata e la ei pe server. Iar daca nu o gaseste iti va bloca interfata si nu o vei mai putea sa o folosesti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări