antun Postat Aprilie 24 Autor Partajează Postat Aprilie 24 Faptul ca nu stiu exact anul fabricatiei pentru mine nu e o poveste . Macar incerc sa aflu cat se poate despre el . Imi place mult cablarea folosita , altfel arata cablarea aparatelor din 1928 , cel putin difera de cele pe care le am . Imi plac si cele numite de unii " home made" , am cateva construite in perioada interbelica cu o lampa sau cu galena , unele le-am identificat ca fiind construite dupa scheme din " Radio Universul " . Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 25 Partajează Postat Aprilie 25 Acum 17 ore, antun a spus: Faptul ca nu stiu exact anul fabricatiei pentru mine nu e o poveste . Macar incerc sa aflu cat se poate despre el . Imi place mult cablarea folosita , altfel arata cablarea aparatelor din 1928 , cel putin difera de cele pe care le am . Imi plac si cele numite de unii " home made" , am cateva construite in perioada interbelica cu o lampa sau cu galena , unele le-am identificat ca fiind construite dupa scheme din " Radio Universul " . Crezi ca are asa importanta data fabricatiei...nu prea cred. Este o piesa deosebita chiar daca nu sti cu precizie data fabricatiei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 25 Partajează Postat Aprilie 25 La 23.04.2024 la 20:11, doru3160 a spus: Cum estimarea datei este relativa si subiectiva, se accepta. Parca daca ar fi din 1928 ar fi mare pierdere pt piesa de colectie? Exact asta Incercam să-i zic. Unii fac o obsesie pt asta. Important e aparatul. Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 25 Partajează Postat Aprilie 25 Acum 13 minute, doru3160 a spus: Exact asta Incercam să-i zic. Unii fac o obsesie pt asta. Important e aparatul. Adevarat, pe mine ma fascinează cum gândeau la vremurile alea producătorii, inginerii, ce soluții adoptat..... De multe ori ramai surprins de cata ingeniozitate dadea dovada, asta în premiza în care informația nu curgea garla ca în momentul de fata. Link spre comentariu
antun Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 Acum 2 ore, sonic11 a spus: Crezi ca are asa importanta data fabricatiei...nu prea cred. Este o piesa deosebita chiar daca nu sti cu precizie data fabricatiei. Asa este . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum