Ida Postat Aprilie 20, 2024 Partajează Postat Aprilie 20, 2024 Buna ziua! Am o masina de spalat cu uscator Electrolux Dualcare care nu mai usuca. Am facut testul si a dat E73. Intrebarea mea este daca trebuie sa duc masina la un atelier sau se poate sa vina cineva care se pricepe acasa? Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 20, 2024 Partajează Postat Aprilie 20, 2024 De obicei depanatorii vin acasă, după ce le comunicați tipul și simptomele mașinii. Link spre comentariu
Ida Postat Aprilie 20, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2024 Acum 53 minute, validae a spus: De obicei depanatorii vin acasă, după ce le comunicați tipul și simptomele mașinii. Da, asta stiu. Voiam sa stiu daca e genul de reparatie care se poate face acasa. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 20, 2024 Partajează Postat Aprilie 20, 2024 Orice reparație la mașini de spălat sau frigidere se poate face acasă. Link spre comentariu
Ida Postat Aprilie 20, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2024 Acum 13 minute, validae a spus: Orice reparație la mașini de spălat sau frigidere se poate face acasă. Asta voiam sa stiu. Multumesc frumos pentru raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum