dj fratisu Postat Mai 26, 2004 Partajează Postat Mai 26, 2004 ce stiti de firma aceasta "cobra"? :?: am vazut asa ceva la urmatorii parametrii:- diametrul membranei 15" (partea mobila panzata) + con pe centru- diametrul magnetului 8"- diametrul bobinei 1.5"(8 ohmi)- frecventa dif. = 45-3000Hzse auzea bine pe un amplif. cu 2*TDA 7294 in punte alimentata 2*30V, 2*C=68000uF, iar dupa 8 ore de functionare continua, am gasit conul de pe centrul membranei sarit. pe el scrie 400W (si nu mai stiu ce :shock: ) in nici un caz p.m.p.o. dar nici r.m.s. :shock: ce parere aveti? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 "Cobra" sunt niste difuzoare gen Ying Chun numai ca sunt facute in Turcia , :P Link spre comentariu
dj fratisu Postat Septembrie 15, 2004 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2004 oricum merge. este OK. Rezonanta o are pe undeva pe la 68 Hz. Se aude bine. :lol: Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 am shi io 2 dif cobra 75w 4ohmi diametru de 8'' shi le-am probat la 60 w shi se auzea super Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 eu nu prea am vazut difuzoare chinezesti care sa distorsioneze cand se depaseste puterea nominala (fara corectii de ton).Pe scurt problema lor este urmatoarea: Cand suna destul de tare ca sa-ti placa inseamna ca se ard. Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 da mai bine, daca vrei sa sune destul de tare itzi cumperi mai mari Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 nu dimensiunea este totul , ci sensibilitatea dB/1W @1mdaca vrei "tare" atunci cumpara difuzoare profesionale, si lasa chinezariile. Link spre comentariu
Vizitator kY7z Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 api daca vrei "tare" tre sa ai shi $$$ , nu oricine are io de exemplufac economii ca sa-mi fac doua boxe 75 w :oops: Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 26, 2004 Partajează Postat Decembrie 26, 2004 la subwoofere nu conteaza asa de mult sensibilitatea... numai la puteri mici... dar la puteri mari conteaza cat de mare e suprafata conului si cat de mult se misca Sensibilitatea se ia in considerare de la 100Hz in sus unde cursa membranei este redusa si pt a ajunge la curse comparabile cu Xmax e nevoie de puteri f mariPt a cobora in frecventa cu o octava pastrand Spl constant e nevoie de o cursa de 4 ori mai mare a conului, deci degeaba un dif are 95dB la 1W pt ca la putere mai mare depaseste cursa maxima si distorsioneaza la basi josi... in rest merge tareDeobicei difurile ce au sensibilitate mare nu sunt destinate subwooferelor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum