poplex22 Postat Aprilie 19, 2024 Partajează Postat Aprilie 19, 2024 va salut, am acest cuptor la reparat, nu incalzeste alimentele, din masuratori totul este ok., am demontat magnetronul si se vede ceva doar pe izolatorul dinspre antena, ceva ca o liniuta fina inegrita ca de la o descarcare de IT. Sa fie oare zona unde tensiunea inalta se descarca la masa ? si o intrebare : antena mai bine zis capacelul care apara antena, are contact cu carcasa ? pt. ca la masuratoare pe aparat pare scurt la carcasa Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 19, 2024 Partajează Postat Aprilie 19, 2024 Căpăcelul nu are contact la masă.Acel magnetron e compromis. Vezi că se mai vindeau magnetroane și pe forum, din dezmembrări...dar se găsesc pe situri de vânzări. Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 19, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2024 zice ca-l are de 3 luni si s-a si defectat magnetronul !, - este model Sunbow M24B111H (MG01A) , pe cuptor scrie 700W stiti cumva ce echivalente are acest tip de magnetron ? Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 20, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2024 Dle. Validae, am observat ca este perforata tabla dinspre interiorul cuptorului in dreptul antenei magnetronului, intrebarea este daca mai poate fi folosit cuptorul dupa montarea unui nou magnetron ? Link spre comentariu
poplex22 Postat Aprilie 20, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2024 capacelul de la antena magnetronului nu a fost perforat , culmea ?! am inteles ca prin masuratori pe scala de rezistente, capacelul de la antena da (este conectat) la carcasa magnetronului ? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 20, 2024 Partajează Postat Aprilie 20, 2024 Dacă magnetronul are alimentare corectă și restul componentelor sunt în regulă, dar el tot nu încălzește mâncarea, trebuie schimbat.Dacă tabla suportului e perforată, se curăță local de vopsea și se cositorește o bucată subțire de tablă recuperată de la o baterie R6 sau de alt tip peste acea gaură.Se revopsește sau nu, după dorință... Magnetroane se găsesc ușor... https://www.olx.ro/d/oferta/magnetron-galanz-sharp-sunbow-witol-lg-samsung-daewoo-panasonic-jens-IDe3cbx.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum