Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda Axxion, ADVL-2458 BLACK

Postări Recomandate

Am nevoie de un cod longer pt acest model de tv.

Am incercat codurile de la Axxion din longer dar nu misca cu nici unul.

Am tlc din poza(cred ca e de la un vortex china ceva) care face cateva comenzi dar aiurea.

Ma puteti ajuta cu un cod longer?

Tlc mea     tv

2                8

Mute       7

6             2

7               5

9             picture type

Dtv/atv     imput

S mode   volum +

Source   4

Menu    record list

Sageata sus   sleep timer

Sageata stanga   3

Sageata dreapta    1

Ok   face ok

Exit   6

Vol +   exit

Vol -   0

Mts   0

Vol -  multi audio

tlc axion.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

poate apare Tatal telecomenzilor pe acest forum,Dnl Tech....sau cineva ce are un decodor qunda sa va poata genera un cod

sau cu ceva rabdare programati dv functiile corect pe o telecomanda longher citind telecomanda de vortex

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

vezi  ca  ai  2  greseli  in  datele  furnizate  de  tine ...

1--  tastele VOL-  si  MTS  de pe  telecomanda  de  Vortex  emit  coduri  diferite  pe  tester , asa  ca  nu  este  posibil  sa  faca  ambele  cifra  0  pe  tv-ul  Axxion... ori  unul  din  coduri  face  cifra 0  si  celalalt  face  volum 0 = MUTE ... ori  face  unul din  ele  cifra 0  si  celalalt  altceva  si  , din  viteza  sau  din  neatentie  ai  scris  altceva ...

2--  tasta  VOL-    de  pe  telecomanda  de  Vortex  nu  cred  ca  face  simultan  si  cifra 0  si  multi-audio  pe tv-ul  AXXION ...

mai  verifica  inca  o  data  , daca  vrei  sa  te pot  ajuta ... eu am  in  fatza  mea  telecomanda  originala   de  Vortex din  poza  de  mai  sus  si  am  emis  tasta  cu  tasta  ceea  ce  ai  zis  tu  si  esti  un  pic  incorect  in  datele  furnizate ...

3--  incearca  sa  mai  cauti  si  alte  taste , pt  ca  altfel  numarul  de  variante  posibile  poate  fi  mare  si  atunci  nu  facem  decit  sa  cautam  acul  in  carul  cu  fin ... ff  utile  ar  fi  tastele  care  executa  pe  Axxion  stinsul , menu-ul  si / sau pr+/pr- ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

eu  nu  stiu  ce  credeti  si  ce  confirmati  voi  acolo , dar  in  ultima  versiune  de  soft  de  la  Longer  aceste  coduri  nu  exista ...  eu  am  pierdut  versiunile  vechi de  soft  de  la  Longer , asa  ca  nu  pot  sa  fac  nici  o  observatie  cum  ca  asa  este  sau nu  este  asa  cum  ziceti  voi ... eu  merg  pe  ultima  versiune  de  soft  de  la  ei  si  aceste  coduri  nu  mai  exista ... 

oricum  ar  fi , vad ca  il  intereseaza  pe  musiu clony  povestea  asta  exact  cum  ma  intereseaza  pe  mine  sa  devin  cioban  la oi ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

foaaaarte  interesant ... aceeasi  versiune  de  soft  o  am  si  eu , insa  datele  de  la  UPDATED  si  de  la  LAST  UPDATE  nu se  potrivesc  delok  cu  datele tale  ... in  fine , nu  mai  conteaza ... la  mine  nu  apar  64769  si  nici 66322  nici  daca  le  pici  cu  ceara ... dupa  ce  am  facut  azi  de  3  ori  update  la  mine  apare asa .. UPDATED  06/07/2023  si  LAST UPDATE  26/09/2023 ...

Link spre comentariu
La 20.04.2024 la 10:44, ceorneialexdru a spus:

Buna ziua! Cred ca un cod pe ,,Longer,, este 64769. Succes!                  

Merge codul 64769.

O zi mi-a mancat incercand coduri de asta am si apelat la dvs pt ca aveti mai multa experienta in acest domeniu.

Va multumesc tuturor pt ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări