asterix196803 Postat August 20 Partajează Postat August 20 (editat) Prea mare cheltuiala ....laptop ...interfata diagnoza....( engleza...) misuraelectronic : ...... Nu-i Mai dati sfaturi care implica si bani , pt ca va raciti gura degeaba ... Omul nostru vrea sa isi rezolve toate problemele pe care le are super-Ferrari-ul lui dupa 2 luni in Vaslui ...numai si numai in regie proprie ... Pe scurt , fara bani ..." Pentru alte detalii... Editat August 20 de asterix196803 Link spre comentariu
Florin berdila Postat August 22 Autor Partajează Postat August 22 Chiar dacă va enervați îmi cer scuze 'darr vreau sa știu unde pot găsi sa blochez pe aer rece adică sa nu mai fie aer cald sa intree sa fac ceva manual la mașină mea wv polo pt ca se muta singura când pe cald când pe rece și vreau sai fac ceva sa rămână pe aer cald sa blochez ceva nu știu ''spuneți-i va rog Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 22 Partajează Postat August 22 Acum 1 oră, Florin berdila a spus: sa fac ceva MANUAL la mașină mea wv polo pt ca se muta singura când pe cald când pe rece și vreau sai fac ceva sa rămână pe aer cald sa blochez ceva nu știu ''spuneți-i va rog Priveste inapoi cu mânie ... ... poate asa indupleci biata masinutza sa se comporte asa cum scrie la carte cu zero lei zero bani investitii ... Link spre comentariu
antonvasileeee Postat August 22 Partajează Postat August 22 O sa reusesti cand o sa gasesti cauza / motivul pentru care se balbaie clapeta . Link spre comentariu
asterix196803 Postat August 22 Partajează Postat August 22 (editat) Date tehnice ,recomandari ,sfaturi utile ai primit destule ....dar nu asculti si mai ales ca nu ai tangenta cu multe domenii ,incerci cu tot felul de chestii trasnite sa ajungi sa rezolvi problemele de unul singur ......Dar nu merge ...Confort mokka nu se poate !!! Iar in final tot la service vei ajunge ! Editat August 22 de asterix196803 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum