Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Esab wsm250 limitare curent.

Postări Recomandate

Această chinezărie care se pretinde a fi Esab este in limitare de curent sudând cu electrodul cum ar fi reglat la minim . Din potențiometru  pe display cifrele se modifică dar curentul rămâne neschimbat. Am văzut că s-a discutat mai de mult câte ceva pe forum despre acest invertor ,dar fără a se ajunge la un rezultat. Intre timp, poate cineva a reușit ... Ceva idei ar fi mai mult decât binevenite. Mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 18.04.2024 la 17:15, Sir john red a spus:

este in limitare de curent sudând cu electrodul cum ar fi reglat la minim . Din potențiometru  pe display cifrele se modifică dar curentul rămâne neschimbat.

Asta am avut si eu la un aparat cu 3846. Am muncit ceva din cauza lacului de pe componente. Se poate gasi usor cautand postarile mele.

Am gasit o lipitura rece la o rezistenta ce ducea de la potentiometrul reglaj curent la un operational.

Link spre comentariu

Invertor rezolvat,și cum firesc este să punem și rezolvarea,Screenshot_2024-04-22-16-22-58-228_com.android.chrome.thumb.jpg.3d0e1b1255106e3ecc2ab2a6c17b3d91.jpg atașez o schemă care se potrivește cât de cât la partea ce ne interesează de la Arc 200. Defect tranzistorul Q14 npn de tipul st8050D având o joncțiune întreruptă.

Q14 fiind notația de pe cablajul chinezăriei din titlu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări