Sir john red Postat Aprilie 18 Partajează Postat Aprilie 18 Această chinezărie care se pretinde a fi Esab este in limitare de curent sudând cu electrodul cum ar fi reglat la minim . Din potențiometru pe display cifrele se modifică dar curentul rămâne neschimbat. Am văzut că s-a discutat mai de mult câte ceva pe forum despre acest invertor ,dar fără a se ajunge la un rezultat. Intre timp, poate cineva a reușit ... Ceva idei ar fi mai mult decât binevenite. Mulțumesc. Link spre comentariu
asterix196803 Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 (editat) Daca vor fi de ajutor... scheme asemanatoare culese (din vremuri mai bune) de pe alte forumuri.... Editat Aprilie 21 de asterix196803 Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 La 18.04.2024 la 17:15, Sir john red a spus: este in limitare de curent sudând cu electrodul cum ar fi reglat la minim . Din potențiometru pe display cifrele se modifică dar curentul rămâne neschimbat. Asta am avut si eu la un aparat cu 3846. Am muncit ceva din cauza lacului de pe componente. Se poate gasi usor cautand postarile mele. Am gasit o lipitura rece la o rezistenta ce ducea de la potentiometrul reglaj curent la un operational. Link spre comentariu
Sir john red Postat Aprilie 22 Autor Partajează Postat Aprilie 22 Invertor rezolvat,și cum firesc este să punem și rezolvarea, atașez o schemă care se potrivește cât de cât la partea ce ne interesează de la Arc 200. Defect tranzistorul Q14 npn de tipul st8050D având o joncțiune întreruptă. Q14 fiind notația de pe cablajul chinezăriei din titlu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum