Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tester MS309

Florin berdila

Postări Recomandate

Testerul ăla nu a venit și cu instrucțiuni ? Testarea asta e o sursă de venit pentru unii, nu cred că cei care se ocupă cu asta au interes să știe oricine ce și cum.Unele informații se află prin căutare îndelungată, citești forumuri de profil auto, mai ales străine, așa aflat și mulți dintre cei care fac bani din asta...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

28

• validae

7

• tenzen

4

• merck

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu nu fac bani din asta nu '''mie îmi trebuie pt mine sa citesc la mașină mea prăpădita  și poate e cineva sa ma ajute care știe sau sa ma îndrume unde sa citesc despre acele canale  care reprezinta fiecare câte ceva 

Link spre comentariu

Nu se bulește nimic, ai impresia că dacă se rup firele din mers la o sondă rămâi fără ECU ?

Scoțând una din sonde, vei vedea o diferență mare de afișare pe sonda aflată în aer.

Link spre comentariu

Domnule Validae dacă scot din mufa sonda 1 ar trebui sa simtă și mersul motorului nu?și as vedea imediat și pe grafic  ' eu credeam ca exista un videoclip pe YouTube care ar fi canalul care pot vedea sondele 

Link spre comentariu

Domnule Validae mi la oferit cineva care îl avea de mult timp și nu are nimic la el lam întrebat  domnule

Link spre comentariu

Eu nu cred ca va rezolva ceva cu acel cititor de coduri si nici nu cred ca sondele au legatura cu calitatea amestecului la 120Km/h.

Mai degraba cred ca din starea uzurii generale o parte din herghelie a fugit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări