validae Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Testerul ăla nu a venit și cu instrucțiuni ? Testarea asta e o sursă de venit pentru unii, nu cred că cei care se ocupă cu asta au interes să știe oricine ce și cum.Unele informații se află prin căutare îndelungată, citești forumuri de profil auto, mai ales străine, așa aflat și mulți dintre cei care fac bani din asta... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23 Autor Partajează Postat Aprilie 23 Eu nu fac bani din asta nu '''mie îmi trebuie pt mine sa citesc la mașină mea prăpădita și poate e cineva sa ma ajute care știe sau sa ma îndrume unde sa citesc despre acele canale care reprezinta fiecare câte ceva Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Scoate cate o sonda din circuit si vezi unde se schimba ceva. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23 Autor Partajează Postat Aprilie 23 Nu fac asa sa nu se buleasca ceva Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Nu se bulește nimic, ai impresia că dacă se rup firele din mers la o sondă rămâi fără ECU ? Scoțând una din sonde, vei vedea o diferență mare de afișare pe sonda aflată în aer. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23 Autor Partajează Postat Aprilie 23 Domnule Validae dacă scot din mufa sonda 1 ar trebui sa simtă și mersul motorului nu?și as vedea imediat și pe grafic ' eu credeam ca exista un videoclip pe YouTube care ar fi canalul care pot vedea sondele Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Repet întrebarea, acest tester nu vine și cu instrucțiuni de folosire ? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23 Autor Partajează Postat Aprilie 23 Domnule Validae mi la oferit cineva care îl avea de mult timp și nu are nimic la el lam întrebat domnule Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Atunci caută manualul aparatului, acolo trebuie să se menționeze cum se utilizează... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 23 Autor Partajează Postat Aprilie 23 Of unde sa mai caut domnule ca lam cautat și nu găsesc nu știu eu poate unde sa caut Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 https://www.manua.ls/autel/maxiscan-ms309/manual Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 Eu nu cred ca va rezolva ceva cu acel cititor de coduri si nici nu cred ca sondele au legatura cu calitatea amestecului la 120Km/h. Mai degraba cred ca din starea uzurii generale o parte din herghelie a fugit. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 24 Autor Partajează Postat Aprilie 24 Domnule Validae nu vorbeam despre MS 309 am un OBDeleven despre acest interfata nu găsesc Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 25 Partajează Postat Aprilie 25 https://ro.scribd.com/document/584534043/Manual-OBDeleven-RO Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 Am găsit azi într-un canal asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum