Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tester MS309

Florin berdila

Postări Recomandate

Domnule Tenzen am o interfata obddelevent și aplicația pe telefon ''acum pot face scanări îmi arata coduri p0171 dar va întreb cu aceasta interfata pot vedea semnalele sondelor lamda 1 și 2? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

28

• validae

7

• tenzen

4

• merck

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 4 ore, Florin berdila a spus:

Pai am văzut pe YouTube ca venea plus pe unul din firele albe și cealaltă borna borna a aparatului o punga pe caroserie și ai putea contactul și avea 12 v 

Pai si tu de ce nu faci la fel?

Pune o borna a aparatului de masura pe unul din firele albe si celalalt la caroserie. Daca nu ai 12V pui pe al doilea fir alb. Nu are ce sa se intample daca masori fata de caroserie fiecare fir din mufa.

Link spre comentariu

Dacă are și pot vedea grafice obddeleven unde și cum as putea găsi în el va rog  sa ma ajutați din acesta am eu

20240422_114541.jpg

Link spre comentariu

Da domnule am aplicația pe tel ''da o citește îmi arata unele coduri dar nu știu unde pot întra sa văd sonda lamda 1 grafic''am întrat la bazic pe aplicație și nu-mi da voie 

Link spre comentariu

Uitați domnule am găsit unde mati îndrumat sa întru dar îmi canale de la 1 la 255 și nu știu care este pt a vedea sonda lamda  poate îmi spuneți dvs care este numărul care îmi arata sonda 1 și 2 valorile 'îmi da voie și pe grafic dar nu știu care este pt sonda

Screenshot_20240423-151204_OBDeleven.jpg

Screenshot_20240423-151711_OBDeleven.jpg

Screenshot_20240423-151802_OBDeleven.jpg

Screenshot_20240423-151919_OBDeleven.jpg

Adică îmi arata ce sa testez dar nu știu care este pt a arata valorile sonda lamda poate ma ajutați să-mi spuneți uite nr x îți arata valorile sondei lammda

Link spre comentariu

Îmi da de la canalul 1 pana la canalul 255 dar nu știu care canalul reprezinta sonda lamda 1 și sonda lamda 2 va rog un sfat 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări