gogoo Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Vreau si eu scheme,linkuri catre scheme,care au in principal un display de 5x17 sau 2.Mai bine spus,vreau sa fac ceva cu un display de 5x17 sau 2. Link spre comentariu
Laci Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Vreau si eu niste linkuri despre generatoare de anti-materie, si uhhmm niste linkuri despre masina timpului, si niste linkuri despre DIY gaura neagra, si ....Mai bine zis vreau sa fac o poarta stelara, sau doua.Ti-e lene sa cauti in google? sau pur si simplu abuzezi timpul oamenilor de pe forum? Link spre comentariu
gogoo Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 -Alo!-Da...-Bine!-Pa!N-abuzez de timpul nimanui.Daca vrei sa stii,pentru tine asa...am cautat pe google in n-spe feluri si n-am gasit ce ma interesa.Daca nu stii la ce te bagi ? :smt013 Link spre comentariu
Laci Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Cand incepi un post scrii frumos:Salut, (sau ceva asmenator)dupa aia prezinti problema ta, cat mai la subiect, degeaba spui ca vrei linkuri cu ceva lcd... o sa primesti raspunsul:cauta cu google.Ce fel de lcd este? alfanumeric, grafic? Ai tu una, ai vazut intr-un magazin, sau ai vazut intr-un film?LCD-urile tip alfanimeric au nr. de coloane multiplu 8 sau 10, cei ala 5x17? bine ca nu 3.14*sqrt(2)...Esti arogant si habar n-ai...Have great one :smt020 Link spre comentariu
Postări Recomandate