Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicatii

gogoo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

2

• gogoo

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vreau si eu niste linkuri despre generatoare de anti-materie, si uhhmm niste linkuri despre masina timpului, si niste linkuri despre DIY gaura neagra, si ....Mai bine zis vreau sa fac o poarta stelara, sau doua.Ti-e lene sa cauti in google? sau pur si simplu abuzezi timpul oamenilor de pe forum?

Link spre comentariu

-Alo!-Da...-Bine!-Pa!N-abuzez de timpul nimanui.Daca vrei sa stii,pentru tine asa...am cautat pe google in n-spe feluri si n-am gasit ce ma interesa.Daca nu stii la ce te bagi ? :smt013

Link spre comentariu

Cand incepi un post scrii frumos:Salut, (sau ceva asmenator)dupa aia prezinti problema ta, cat mai la subiect, degeaba spui ca vrei linkuri cu ceva lcd... o sa primesti raspunsul:cauta cu google.Ce fel de lcd este? alfanumeric, grafic? Ai tu una, ai vazut intr-un magazin, sau ai vazut intr-un film?LCD-urile tip alfanimeric au nr. de coloane multiplu 8 sau 10, cei ala 5x17? bine ca nu 3.14*sqrt(2)...Esti arogant si habar n-ai...Have great one :smt020

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări