Florinel TV Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Acum 2 ore, modoran a spus: E normal să facă așa, e nevoie și de cealaltă tensiune să meargă backlightul. Sursa 100% defecta. Exact Link spre comentariu
Traian M Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Ok. Am să înlocuiesc controlerul S6B22 dar momentan nu am, am doar S6A20 dar nu sunt sigur că se potrivesc. Mulțumesc Link spre comentariu
Traian M Postat Decembrie 14, 2024 Partajează Postat Decembrie 14, 2024 La 11.12.2024 la 22:08, Traian M a spus: Ok. Am să înlocuiesc controlerul S6B22 dar momentan nu am, am doar S6A20 dar nu sunt sigur că se potrivesc. Mulțumesc Am înlocuit controlerul FA6B22N dar tot nu am rezolvat mare lucru, tensiunea de alimentare pe controler fluctuează între 11 și 14 volți iar la un moment dat se stabilizează pentru câteva secunde și atunci apar și tensiunile din secundar . Acum mă gândesc să nu fie cu probleme de nou, controlerul . Am verificat toate piesele din jurul lui, nu am găsit nimic defect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 14, 2024 Partajează Postat Decembrie 14, 2024 Controlerul e bun , schimba piesele din snubber și codul de alimentare ,ai verifica piesele din secundar optocuplor Link spre comentariu
Traian M Postat Decembrie 14, 2024 Partajează Postat Decembrie 14, 2024 Ok, o mai iau la revizuit, până acum am schimbat condensatorii de pe alimentare , cele 3 optocuploare la fel, am măsurat și piesele din secundar , tl 431, nu am găsit nimic , o să înlocuiesc și acele piese din snubber. Mulțumesc Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 14, 2024 Partajează Postat Decembrie 14, 2024 https://www.electronica-pt.com/esquema/lcd/bn44-00807a-psu-l55s6_fhs-73893/#google_vignette Link spre comentariu
Traian M Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Revin cu rezolvarea , am schimbat alt controler cumpărat din alt loc și pe lângă am găsit rezistența de 100 ohmi(notată Rm 837 de pe placa tv și R328 pe schema atașată)devalorizată din cauza căreia tensiunea de 13 v avea fluctuații . Am atașat și schema care este cea mai asemănătoare cu ce am eu. RD_FA6B20N_180W_E.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum