d-david Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Salut, caut sa cumpar integratul upc4570c. Imi trebuiesc cateva bucati. Link spre comentariu
Iomis Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 (editat) Salutari, Va pot oferi cateva. uPC4570C Sub cele 4 nedezlipite mai sunt 4 buc. acelasi lot cu cele de deasupra. Sunt din amplif. Technics. Cate v-ar trebui? Vad ca se gasesc la marii distribuitori... (n-am stiut ca Renesas a cumparat NEC). Toate bune. Editat Aprilie 16 de Iomis Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Sper ca prin "marii distribuitori" nu te referi la un bisnitar ce vinde pe digikey cum vand si ai nostri pe emag, plus ca trebuie sa cumperi vreo 400 de bucati minim .... Link spre comentariu
Iomis Postat Aprilie 16 Partajează Postat Aprilie 16 Atunci, admit ca am gresit. Scuze. Reichelt, cu tot respectul, nu recomand - am luat falsuri de la ei, ce-i drept, in urma cu vreo 10 ani. La Mouser vad ceva, dar smd. Link spre comentariu
d-david Postat Aprilie 24 Autor Partajează Postat Aprilie 24 La 16.04.2024 la 16:17, Iomis a spus: Va pot oferi cateva. uPC4570C Se poate inchide. Multumesc userului lomis, multumesc elforum. Link spre comentariu
d-david Postat Mai 4 Autor Partajează Postat Mai 4 Salut, rog un moderator sa inchida anuntul Link spre comentariu
Postări Recomandate