Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat de curatat cu aburi

edyon

Postări Recomandate

Buna ziua. Detin un aparat de curata cu aburi HKoenig NV680. A functionat perfect in jur de 30 de plinuri insa mai nou face prea multa presiune si da afara supapa de presiune care are si rol de capac prin insurubare. Primul simptom a fost acela ca nu mai vroia sa se deschida acel capac de protectie nici cand nu mai avea apa sau temperatura era scazutadadea in gol,nu cupla,apoi l am desfacut,avea un arc acolo foarte slab,am tras putin de el sa opuna rezistenta mai mare si am pus totul la loc.Acum merge sa se desfaca dupa ce scade temperatura dar nu mai tine presiunea in interiorul aparatului,da abur si apa clocotiva pe la ventil.Am crezut ca e problema supapei,am fost la un magazin si de abia am gasit o supapa cu reductie de 1/4 la un magazin de instalatii,la3,5 bar declansare din cele spuse de vanzator,aproximativ cu presiunea de functionare a aparatului dar tot asa face o da afara supapa.Care poate fi cauza?Sa fie o cauza electrica pana la urma?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• edyon

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi posibile depuneri de calcar pe conducte.Umple rezervorul cu oțet sau sare de lămâie dizolvată în apă dedurizată și conectează câteva seunde doar cât să se încălzească soluția apoi las-o o zi să acționeze.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Mulțumesc dar s a rezolvat până la urmă pe garanție cu schimbarea supapei de presiune cu alt tip,nu originală

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări