dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Zi-le Vasile!E bine ca ma mai si amuz in timp ce caut raspunsuri la intrebarile mele legate de un amarat de subwoofer.....dar noi sa fim sanatosi Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 nu stiu cat de multta importanta are dar un paremetru adica Xmax la bm1206 e cam 10 mm, daca te uiti atent pe margine are niste site prin care se vede clar ca bobina e inafara intrefierului cam 1cm. Totusi un Xmax de 10mm e mult, putin cum e???.ce ziceti :smt027 Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Daca e pe o parte atunci e destul de mult comparativ cu alte difuzoare, dar daca e pe ambele parti ( adica 5 mm ) pe o parte este intre mult si putin pt un difuzor de subwoofer. Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 El se referea ca pe fiecare parte a magnetului se afla niste site prin care se vede bobina,In 5 min postez o poza,sper sa iasa Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 e pe o singura parte am zis ca se vede prin plasa de pe margine de la bobina (plasa e probabil pt aierisirea bobinei) Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Pai si eu ce am zis?(sau o fi din cauza la bere?)mai bine postez maine(era vorba de radue care nu a inteles partea cu"pe o parte") Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Eu cred ca voi nu ati inteles la care parte ma refer.Stiti ce e ala Xmax ? Stiti de ce parametrii depinde ? Ca sa nu vorbesc degeaba...O sa fac un desen, dar nu azi ca nu am timp ca sa se inteleaga despre ce am vorbit eu. Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Pai maine o sa fac si eu un desen(ca acum nu mai vad bine) ca sa iti arat de ce aerisire vorbea good of bass,zicea ca prin aerisirea aia se vede bobina difului,care depaseste cu 1 cm magnetul Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 daka vrei sa sune bine trebuie neaparat un tub de bas din plastik,care sa mearga aproape pana in fundul lazii,distanta cca 100mm pana la lada. si vei vedea ca sunetul se va schimba total, si...dak ai avea sa pui fata din plastik (gros) ar fi si mai bine. eu am facut asa ceva si mai face cineva asta....SONY. deci cutia din pal si fata din plastik,si tub de bas care sa ajunga pana aproape de fundul lazii. (e doar o parere, eu asa as face,da e cam dificil)Asta ai citit tu in ceva manual de electroacustica de clasa a 5a?(scoala generala) :smt017 Daca habar nu ai pe ce lume esti , nu mai vorbii prostii ca sa induci in eroare alte persoane :smt011 Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Vre-o 3 luni avem liniste din partea lui Link spre comentariu
Vizitator dj69 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 deci pana la urma nu s-a mai zis nimic de difuzor??...eu am dat cu 600WRMS in el si nu avea nici pe dracu...si nici nu l-am mai lasat prea mult ca m-ia fost,recunosc,frica sa nu iasa fum din el. dar faza e ca duce si duce fara probleme nu stiu cat rezista...nici eu nu-l am de mult si m-ar interesa totusi daca a aflat cineva parametrii difuzorului si daca se poate posta o lista cu totzi termenii care din pacate nu totzi cunosc si cauta doar informatzii...multzumesc frumos:) Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 deci pana la urma nu s-a mai zis nimic de difuzor??...eu am dat cu 600WRMS in el si nu avea nici pe dracu...si nici nu l-am mai lasat prea mult ca m-ia fost,recunosc,frica sa nu iasa fum din el. dar faza e ca duce si duce fara probleme nu stiu cat rezista...nici eu nu-l am de mult si m-ar interesa totusi daca a aflat cineva parametrii difuzorului si daca se poate posta o lista cu totzi termenii care din pacate nu totzi cunosc si cauta doar informatzii...multzumesc frumos:) 600W in chinezaria aia, se face scrum la 200W. Ori tu vorbesti de wati chinezesti? Ce amplificator ai tu, ce tensiune de alimentare are? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 600W in chinezaria aia, se face scrum la 200W. Ori tu vorbesti de wati chinezesti? Ce amplificator ai tu, ce tensiune de alimentare are?dj love daca tu zici ca nu tine mai mult de 200W si difu ala tine IL MANANCI BUCATA CU BUCATA??????? spre surprinderea ta subwoofer-ul lui dj steel a fost testat de mine pe un ipa400 alimentat cu +/- 85V si nu dadea nici cel mai mic semn de obosealaeu cred ca are undeva la vreo 200-250W RMS pe bobina Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Nu am probat difuzorul personal, dar din intamplare am vazut unul printr-un magazin prin Bucuresti. Am observat ca diametru bobinei este destul de redus, tinand cont ca difuzorele astea china nu folosesc solutii foarte rezistente in fabricarea bobinei (de multe ori se dezlipesc ultimele spire de pe suport) si unele mai au si distanta de intrefier destul de mare, fata de grosimea bobinei, fapt care duce la un transfer termic mai redus catre magnet cat si un camp magnetic mai putin intens. Poate ca rezista si la mai mult, dar un timp scurt, pana cand se incinge bobina considerabil. Difuzoarele astea 'inghit' putere destul de mare, dar SPL........... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 spl dupa urechea mea si experienta as zice ca este undeva in jur de 90-91dB, ceea ce zic eu este rezonabil pt un dif chinezescchiar o sa fac zilele astea niste comparatii de sunet intre sub-ul asta si un sub cu GZ titanium parca tot de 12'' sa vdm ce au de spus ambele si intre timp poate gasesc si filmuletele de la testele sub-ului lui dj steel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum