dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Multumesc ca v-ati bagat P*** in acest topic Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Omule nu si-a 'bagat' nimeni nimic,crede-ma ca daca era vreunu sa stie exact ce vrei tu iti zicea de mult.Fara parametrii este o treaba f dificila,nu se baga nimeni sa-ti recomande cutii la fix dupa 'grosimea magnetului' .Daca o sa se gaseasca cineva iti va zice,stai tu linisit.Nu esti singurul in situatia asta,se 'framanta' destui cu SAL-uri si ying ciungisme,bata-le norocul,cine va pune sa le luati :smt021 Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Pai decat sa se atace unul pe altul mai bine se abtin ,vroiam doar sa aud si alte pareri despre o "chinezarie"ca momentan sunt la scoala si nu imi permit sa imi cumpar "pro"Bafta! Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 e consider k totusi abordarea celor d la sony este buna... Vizand faptul utilizari unui driver inferior calitativ la obtinerea unor subwoofer d calitate medie. Ideea e folosirea driveru-lui cu o eficienta sporita... Lucru demonstrat d cei d la sony si alte firme... Inceark foloseste plexic pt partea din fata a wooferului... Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Plexi?Stiam ca plasticul e un material f prost pt constructia boxelor,probabil cei de la Sony au folosit plastic din motive de design nu pt sunet,nu crezi? Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Cum au spus si distinsii colegi mai inainte cata vreme nu ai parametrii difuzorului NIMENI ( si aici ma refer la profesionisti ) nu o sa-ti dea dimensiuni . Pentru ca nu ai cum sa calculezi !!!!! Asta ca sa-ti traduc .Pe de alta parte nu trebuie sa disperi . Tocmai asta e frumusetea : sa experimentezi .Asa cum ti-au recomandata unii poti sa reduci "litrajul " cutiei pana suna "cumva" sau ce iti recomand eu :1. poti sa umpli cutia in mod experimental cu diferite materiale ( prin incercari la cantitate ) fonoabsorbante2. poti construi inauntru un labirint : pe principiul " as face un fel de horn " montand pereti verticali cu deschideri diferite 3. poti monta un tub culisant inauntrul tubului ( port ) bas reflex si prin deplasare sa ajustezi raspunsul la frecvente joase Se pot da multe sfaturi .... sa nu crezi ca sunt un guru in incinte : imi dau doar cu parerea .Dar tine minte ca daca in incinta bagi "garbage" rezulta ca vei scoate tot acelasi lucru ( ma refer la traductoarele sonore numite de unii difuzoare ; llooooll ) .....Later EDIT : NU pune plastic pe panoul frontal ! Prietenii stiu de ce !!!!si mai later edit : Tampenia celor de la sony este rezultata in urma faptului ca plasticul costa de 100 ori mai putin ca lemnul , plus ca nu trebuie sa prelucreze ulterior care si aia mai costa bani ... si mai ales nu asculta parerile sclavului lui anubis ! parerea meaVoi chiar nu cititi aici in forum????? Nu a scris unul despre boxele alea mici de la Sony cum s-a pacalit ? Si alea sunt cu mult mai bune decat stifturile alea pe care le are .... Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 :yawinkle: cel putin faza cu plasticul o stiam si eu Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 @slave2anubis Ori iti modifici toate posturile ca sa nu mai apara presucrtari de messenger ori ramai fara posturi si topicuri la aceasta sectiune de acuma incolo. :smt027 Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 mai bine ma las d incinte k aici exista numai comunisti si doctori in diseing d enclosure... Nu mai am nevoie d sfaturile voastre si nici voi nu le meritati pe ale mele. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Tu chiar vrei ban ? :smt017 :smt016 Numa zi ca se rezolva :yawinkle: Acum serios vorbin, inafara faptului ca insulti pe majoritatea membrilor facandu-i comunisti, ce naiba e asa de greu sa scri corect ? :smt017 Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 vezi u eu nu is doftor in nimik si nici nu am zece facultati k alti d aici... Si asa foarte oftopic nu am avut note bune la romana la scoala... Cand consider eu ca am exagerat q prescurtarile atunci modific posturile...p.s. Combina si boxele in cauza nu este a mea si eu nu cumpar asa ceva... Mai ceva eu raspund aici d p telefon nu k alti d p pc... Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 @slave2anubis Frate nu am nimic cu tine dar in limba engleza "diseing" se scrie de fapt design !Trecand peste asta : cate incinte hi-fi ( 200 dolari pana la 1000 dolari ) sau hi-end ( cu pretul incepand de la 1000 dolari si oprindu-ne la circa 10.000 dolari deci fara alea a lui vladimir sau altii de 100.000 dolari ...) ai ascultat tu ?Cate din ele au macar un pic de plastic ? Nici una ! Asta ca sa stii si tu !Nu vreau sa te simti atacat sau complexat ! Departe de mine gandul asta .Nu vreau sa zic decat : citeste , invata , asculta si daca poti sa te duci la o sala sa aculti incintele HECO Celan care sunt singurele la care am vazut EU cu ceva adaos de metal ( aluminiu ) ( pretul lor este de circa 1500 de euro ), restul toate au numai lemn in compozitie ...Daca intelegi ceva , bine !Later edit : chiar daca am o varsta , un bagaj de cunostinte si o facultate de electronica nu vreau sa ma dau mare mester in parcare ... dar trebuie sa intelegi niste reguli !Si mai later edit : imi cer scuze pentru thread jacking sau off-line topic ! Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 Oricum o sa fac curatenie maine poimaine ca azi nu am timp.Sunt doar curios cat de multe cunoaste marele proiectant de incinte dupa ochi. Si nici macar nu are respect pt altii, doava de egoism si egocentrism...dar sa-l lasam ca nu poti sa ceri mai mult de unde nu e :rolleyes: Link spre comentariu
slave2anubis Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 eu nu incercam sa scriu corect acel cuvant si chiar in contrariu era cu intentie... Dak in cazul acesta avem d a face cu un driver d sute sau chiar mii d euro sau dolari atunci mias retrage sugestile... Dar in cazul d fata eu consider k afirmatile mele sunt corecte... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 27, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 slave2anubis INVATA SA SCRII ROMANESTE :smt021 Nu se intelege nimic din ce scrii iar daca crezi ca noi suntem comunisti asa sa fie, mai bine comunisti culti decat "cheatisti" cretini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum