nicuschiopu Postat Aprilie 11 Partajează Postat Aprilie 11 Boxa portabila sursa de alimentare facuta praf a fost pusa pe un generator de curent portabil si s-a cam prajit integratul din sursa este L6599AD ca am putut sa citesc ce scrie pe el dar am rezistente smd ...........care nu se mai vede nimic pe ele si nu stiu ce valoare au ma poate ajuta cineva cu o schema pentru acest model de sursa .Va multumesc si va rog un raspuns. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 11 Partajează Postat Aprilie 11 Va trebui sa citesti datasheetul ca sa ghicesti valorile in caz ca nu gasesti schema cu totul ( sau mai degraba o poza cu placa respectiva ca schema nu cred ca exista ) Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Aprilie 11 Autor Partajează Postat Aprilie 11 (editat) Mentionez ca inainte de a ajunge la mine a mai fost la un meserias ca vad ca a tot refacut lipituri s-au a vrut sa scoata tranzistorii de pe partea opusa ca este cablaj dublu placat . Editat Aprilie 11 de nicuschiopu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum