Toni Marginean Postat Aprilie 13 Partajează Postat Aprilie 13 Cautati prin radiocasetofoane vechi auto. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Aprilie 14 Autor Partajează Postat Aprilie 14 Am cautat prin cele vreo 30 rapciugi pe care le detin,dar fara succes. Integratul este dintr-un Philips 22AR774,o antichitate cu valoare sentimentala al unui foarte bun prieten. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 14 Partajează Postat Aprilie 14 Am sa caut si eu printre cele vreo 50 care le am. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Aprilie 15 Autor Partajează Postat Aprilie 15 Multumesc, Astept. Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Salut, Uite aici: https://bg-electronics.de/shop/product_info.php/products_id/11526/language/en BR/Daniel Link spre comentariu
ion_vasile Postat Mai 4 Autor Partajează Postat Mai 4 Multumesc ! Daca voiam sa cumpar de acolo,nu postam aici. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 Daca iti trebuie cu adevarat cumperi de oriunde ar fi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum