tilica Postat Aprilie 9 Partajează Postat Aprilie 9 (editat) Buna seara dragi colegi,va deranjez și eu cu o problema am cumpărat de pe retururi Amazon 3 spoturi de gradina rgb dar problemă că e doar extensie .Am vreo soluție sa improvizez un controler pe ele sa le pot folosi? Se numește ledvance Garden spot Editat Aprilie 9 de tilica Link spre comentariu
tilica Postat Aprilie 10 Autor Partajează Postat Aprilie 10 Acum 14 ore, validae a spus: Păi nu sunt Wi-Fi ? Doar baza e wifi extensiile nu,are 5 fire că e rgbw și sunt niste notații pe fire dar nu găsesc de la ce.E unul cu punct unul cu linie unul cu linie mai lunga unul cu x și unul cu vm Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 10 Partajează Postat Aprilie 10 Ar trebui desfăcut unul și scoasă schema conexiunilor, altfel nu văd cum am putea ști... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 exact cum a zis Vazlidae , soluti exista https://led-box.ro/products/controller-dimmer-led-rgb-smart-tuya-5-24v-6a-mini-dc?variant=43374946681081¤cy=RON&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwudexBhDKARIsAI-GWYUt5itBSNlAzLy762erdOSDAmKgbGT9nDiSEFkaaMsfkGzqhrzaf7gaAgWwEALw_wcB Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum