imreberes Postat Aprilie 8 Partajează Postat Aprilie 8 Caut lampa 6021, mai multe bucati. Oferte rog cu pret, poza si in privat. Multumesc Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 26 Autor Partajează Postat Aprilie 26 Ca doar nu l-am cerut Sfantul Gral? Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Incercati de aici https://www.ebay.ca/sch/i.html?_nkw=6021+tube&Brand=&_dcat=64627 Link spre comentariu
overdrive Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 https://www.tubetown.net/ttstore/en/subminiatur-tube-6021.html Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Acum 3 ore, imreberes a spus: Ca doar nu l-am cerut Sfantul Gral? Merge 6N16B....este usor de gasit.... Link spre comentariu
overdrive Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 Acum 45 minute, Усилитель a spus: Merge 6N16B....este usor de gasit.... Daca este folosita la semnal mic,astea rusesti stau cam prost cu zgomotul daca nu este serie selectata... Link spre comentariu
the same Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 E chiar mai bun 6N16B. Diferă puțin conexiunile dar izolezi pinii si-i pui cum trebuie. Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 26 Autor Partajează Postat Aprilie 26 (editat) 6N16B, 6N17B am, mersi de sfaturi. Deja m-am gandit si la EC92 sau la trioda din 6AQ6. As incerca acest proiect Lorelei -Beautiful Sounding EL95 6021 PSE Amplifier (fc2.com) Editat Aprilie 26 de imreberes Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 26 Partajează Postat Aprilie 26 (editat) Acum 4 ore, overdrive a spus: Daca este folosita la semnal mic,astea rusesti stau cam prost cu zgomotul daca nu este serie selectata... Astea subminiatura au zgomot mai mic decat cele " normale " gen Ecc82... Acum 2 ore, imreberes a spus: As incerca acest proiect Lorelei -Beautiful Sounding EL95 6021 PSE Amplifie Nimic deosebit ...doua finale ...slabe in paralel....parerea mea ca "beautiful" e mai mult reclama..... Ce merita construit : Vanderveen TRANS SE-10 valve amp Merge cu orice finale ,restul tuburi obisnuite....cu trafuri de iesire ca lumea suna mai bine decat 300b... Exista documentatie ,schema ,parametrii ,kit , pe net.... Editat Aprilie 26 de Усилитель Link spre comentariu
imreberes Postat Aprilie 26 Autor Partajează Postat Aprilie 26 Acum 2 ore, Усилитель a spus: Nimic deosebit ...doua finale ...slabe in paralel. Chiar nimic deosebit, in afara aspectului si a marimii fizice. Dar cele doua finale slabe ajung cam cat un EL84. Dar cu niste boxe bune (sa zicem 103-104dB) mai mult decat suficient. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum