Shambala Postat Aprilie 19 Partajează Postat Aprilie 19 La 17.04.2024 la 9:31, Costa a spus: DACA este permis pe acest subiect ,mi-ar prinde bine sa reusesc cu ajutorul vostru sa aduc acele kit-uri la un nivel bun de functionare. Eu am corectat cate ceva dar se pare ca inca nu e suficient. -aici schema "initiala" https://i.postimg.cc/fRB58P0m/schema-initial.jpg Eu cred ca pt aceasta ar fi mai indicat sa deschideti un subiect separat. Link spre comentariu
ex.escu Postat Aprilie 19 Partajează Postat Aprilie 19 Buna seara, E mai bine sa urmati sfatul moderatorului, schemele sa fie din surse "sigure" ,cea de mai sus are destule greseli (sarcina lui T7, conectarea lui L3), etc. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 19 Partajează Postat Aprilie 19 1 oră în urmă, Costa a spus: La 17.04.2024 la 9:57, daniels a spus: pune fisierul .asc Referirea e la fisierul din simulator ? -ar fi .cir in MicroCap Da, ar trebui pus, poate ca vin idei de pe undeva. Link spre comentariu
Costa Postat Aprilie 19 Autor Partajează Postat Aprilie 19 Am inteles , subiect separat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum