elctropan Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 (editat) Salut prieteni, Aşa cum spune şi titlul, sunt interesat să cumpăr un modul Hameg HM 8011-3 Digital Multimeter. Anexez poze ale modulului care mă interesează(luate de pe internet!).Dar şi dacă are cineva alt modul de multimetru Hameg mai nou - de exemplu, dar să poată fi compatibil. Mulţumesc. Editat Aprilie 7 de elctropan Link spre comentariu
elctropan Postat Aprilie 9 Autor Partajează Postat Aprilie 9 Nu are chiar nimeni aşa ceva?! Ofer un E0304 funcţional la schimb. Sau un alt modul HAMEG funcţional - HM 8030-2. Mulţumesc. Link spre comentariu
elctropan Postat Aprilie 10 Autor Partajează Postat Aprilie 10 HM 8012 nu are nimeni?! Mulţumesc. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 Vedeti aici: La postul 7. Link spre comentariu
elctropan Postat Iunie 24 Autor Partajează Postat Iunie 24 Acum 2 ore, florinmarinoiu a spus: Vedeti aici: La postul 7. S-a dat de mult. M-am trezit târziu. Vă mulţumesc de atenţionare, ar fi putut să mă ajute. Respecte. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 Adevarul este ca nu am citit topic-ul mai departe,sa vad daca s-au dat.Stiam doar ca le vazusem pe undeva. Cu placere. O zi buna, Florin. Link spre comentariu
elctropan Postat Iunie 26 Autor Partajează Postat Iunie 26 Acum 4 ore, florinmarinoiu a spus: Adevarul este ca nu am citit topic-ul mai departe,sa vad daca s-au dat.Stiam doar ca le vazusem pe undeva. Cu placere. O zi buna, Florin. Respecte dl Florin. Nici nu scrie în topic. Am luat eu legătura direct cu dan cod şi astfel am aflat şi preţurile!!! Mulţumesc mult că aţi încercat să mă ajutaţi. Numai bine. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 Cu placere. Numai bine, Florin. Link spre comentariu
elctropan Postat Septembrie 5 Autor Partajează Postat Septembrie 5 Anunţ încă valabil!!! Mulţumesc. L-am ratat pe cel de la Ploieşti. Link spre comentariu
elctropan Postat Septembrie 20 Autor Partajează Postat Septembrie 20 Anunţ valabil. Link spre comentariu
elctropan Postat Septembrie 25 Autor Partajează Postat Septembrie 25 Anunţ valabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum