Eugenu85 Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Salutare forumiști Am un Onkyo tx-sr508 și mă lăsat placa hdmi.Am încercat un reflow dar cum sunt amator,am prajit-o. Acum vreau sa cumpăr alta placa pentru înlocuirea celei arse deoarece amplificatorul arata impecabil su îmi pare rău să îl arunc. Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 O poză cu placa….daca vrei sa te ajute cineva. Link spre comentariu
Eugenu85 Postat Aprilie 9 Autor Partajează Postat Aprilie 9 La 06.04.2024 la 23:38, Eugenu85 a spus: Salutare forumiști Am un Onkyo tx-sr508 și mă lăsat placa hdmi.Am încercat un reflow dar cum sunt amator,am prajit-o. Acum vreau sa cumpăr alta placa pentru înlocuirea celei arse deoarece amplificatorul arata impecabil su îmi pare rău să îl arunc. Link spre comentariu
CornelM Postat Aprilie 9 Partajează Postat Aprilie 9 https://en.ersatzteile-handel.shop/Ersatzteile-Handel-Shop/ONKYO-Receiver/Board-Platine-HDMI-25140401-ONKYO-TX-SR508/products_id/86286 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum