iuliantv Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 https://www.zf.ro/companii/tranzactia-dintre-grupul-turc-ar-elik-si-grupul-american-whirlpool-a-22320520 Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Încet, încet, americanii se retrag economic din zonă. Vedem ce fac pe plan militar. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Asta este o Veste super buna pentru orice depanator ... Produsele Whirlpool aveau totusi o calitate cit de cit rezonabila ... Dupa ce turcii vor avea 75% din pachetul de actiuni din Beko Europe , cuvintul Calitate VA fi ceva de domeniul istoriei si se VA alege praful de tot acest brand...deviza lor calauzitoare este ...sa scoatem pe piatza cit Mai multe electrocasnice ieftine si proaste pt popor ! Lasa ca e bine si la vara cald ...VA fi o foarte buna piine de mincat pt depanatori ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Teoretic , bine . Cel putin in Romania . Baza de la MK ( asa-i zice la NATO ) va deveni cea mai mare din Europa . Deja exista proiect , s- au facut exproprierile etc . In acte va depasi 10.000 de militari americani , prezenta permanenta . Cu personalul contractual , eu as merge pe 20.000 . Asta in acte ... Va prelua responsabilitatile celei de la Ramstein . Care va ramane de rezerva , in conservare. Oricum , americani prezenti in Romania mai sunt. De militari vorbesc , fie si temporari unii. Campia Turzii , Deveselu , si pe unde-or mai fi . MK=Mihail Kogalniceanu . Probabil si Deveselu se va dezvolta . N-are nici o legatura cu Federatia Rusa . A fost facuta pentru apararea Europei contra Iranului , si a altor zurbagii megiesi . Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: .. Dupa ce turcii vor avea 75% din pachetul de actiuni din Beko Europe , cuvintul Calitate VA fi ceva de domeniul istoriei si se VA alege praful de tot acest brand... Pare că e și ceva folclor...băiatul a cumpărat acum cca 5 ani mașină de spălat și uscător beko. Deocamdată fara probleme, și la doi copii mici, este de spălat și uscat. Așa i-am zis și eu, că nu e o marca de încredere. Dar văzând că la el merge, acum 2 ani am luat și eu un uscător ca al lui. Chiar nu am nimic de reproșat. Să zic că mașina de spălat Whirlpool după ce a ieșit din garanție , adică puțin după 2 ani, a pocnit sursa? Și acum a început să înflorească rugina, însă e scuzabil pt vârsta la care a ajuns, dar la următorul defect cred că tot cu beko o voi înlocui. Până mă pârlesc, le voi acorda încredere, nu au produse chiar proaste. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 6 Autor Partajează Postat Aprilie 6 Acum 25 minute, doru3160 a spus: Pare că e și ceva folclor...băiatul a cumpărat acum cca 5 ani mașină de spălat și uscător beko. Deocamdată fara probleme, și la doi copii mici, este de spălat și uscat. Așa i-am zis și eu, că nu e o marca de încredere. Dar văzând că la el merge, acum 2 ani am luat și eu un uscător. Chiar nu am nimic de reproșat. Să zic că mașina de spălat Whirlpool după ce a ieșit din garanție , adică puțin după 2 ani, a pocnit sursa? Și acum a început să înflorească rugina, dar la următorul defect cred că tot cu beko o voi înlocui. Până mă pârlesc, le voi acorda încredere, nu au produse chiar proaste. am un frigider de 20ani ,poate mai bine,congelator in partea de sus,inca e functional,fara interventii,tin berea fara alcool,vinul,parizer pentru catei,si in congelator carnea pentru catei ,ingheata normal,mentine normal temperatura.am si altul nou de vre.o 5 ani tot artic,mi.a fost mila sa.l arunc pe cel vechi,si am zis ca e bun pentru mancarea cateiilor,si altele,nu arata bine,sa ingalbenit ,si in partea de jos are ceva rugina,din vina mea,dar e ok,masina spalat si uscator artic,7 si 5 ani ,in perfecta stare,masina de spalat ceva rugina....pentru Romania eu zic ca e cea mai buna firma,ieftine si bune,decat sa dau de 2 ori pretul pentru ceva ,,firma,, ce in multe cazuri se strica imediat dupa garantie,mai degraba asa ceva,chiar daca se strica dupa garantie,macar nu am dat mult mai mult pentru o emblema Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 3 hours ago, misuraelectronic said: Asta este o Veste super buna pentru orice depanator ... Produsele Whirlpool aveau totusi o calitate cit de cit rezonabila ... Dupa ce turcii vor avea 75% din pachetul de actiuni din Beko Europe , cuvintul Calitate VA fi ceva de domeniul istoriei si se VA alege praful de tot acest brand...deviza lor calauzitoare este ...sa scoatem pe piatza cit Mai multe electrocasnice ieftine si proaste pt popor ! Lasa ca e bine si la vara cald ...VA fi o foarte buna piine de mincat pt depanatori ... Nu se stie . Poate ies atat de ieftine , ca nu merita osteneala . Si mai e o mare enigma . Cel putin in viziunea mea . Piesele de schimb . Daca sunt restrictionate ca distributie doar la centrele lor de servive , democratizarea reparatiilor de masa e in pericol. Mare ... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 (editat) Beko mi-am luat si eu in urma cu vreo 4-5 ani. Merge ca in prima zi, adica spala, nu da erori, rugina sau mai stiu eu ce. Dar in acelasi timp topaie ca o capra tot ca in prima zi, o panarama de masina comparativ cu vechea Bosh. Suruburile de fixare au fost scoase inainte de montaj iar solul este perfect drept. Editat Aprilie 6 de AlpHs00 Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Nici Whirlpool nu e prea liniștită. In anumite cazuri, funcție de încărcare, mai trepidează, dar cu câțiva firfirei s-a rezolvat. De multa vreme. https://postimg.cc/sGfD4XcH Am avut cateva masini si primele erau SH, nemtesti. Numai miele nu fugea, dar era grea cu crengi. Restul toate trepidau in anumite scenarii si se mutau de pe loc. Link spre comentariu
Elservius Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Am o mașină de spălat rufe cu încărcare pe sus, Electrolux Intuition EWT 10115 W, de vreo 12 ani, care cel puțin în primii 8 ani a muncit intens; de vreo 4 ani are o activitate mai lejeră, într-adevăr. Este produsă în Polonia. Nu a avut nevoie de nici un fel de reparație în toți acești ani și nu are rugină, dar nu stă în baie sau în atmosferă umedă. Pardoseala este orizontală, din beton cu o suprafață fină, dar nu lucioasă. De când am luat-o și am instalat-o în acel loc stă cuminte acolo fără a avea tendința să plece la plimbare sau să țopăie, deși câteodată mai tremură și ea puțin. Este susținută numai de propriile ei picioare, originale, din fabrică. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 La bloc am un Whirpool care nu clipeşte,dar are deja semne de rugină,că stă în baie.La soacra e un LG impecabil ca funcţionare şi neruginit,deşi stă într-o baie mai umedă... Am uitat să specific expres că niciuna din maşini n-a dârdâit niciodată! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Rugina nu apare doar cand masina lucreaza in baie. La mine nu lucreaza in baie, si totusi are rugina dupa 14 ani. Baia e un factor favorizant, dar nu neaparat principal. Probabil e vorba de cum e tratata tabla si cum e vopsita. Am avut masina care chiar cu zgarietura, nu a avut rugina nici in zona aia, nici in alta. La asta a aparut sub vopsea rugina. Se exfoliaza vopseaua ca o folie. Am curatat, chituit si retusat. Nu imi place sa tin cancer la vedere. Tot astept sa pice ceva, rulmenti, placa, pompa, dar nimic. Se incapataneaza sa mearga. De vibratii, e imposibil sa nu apara. Nu totdeauna poate fi incarcata ca la carte, si de aici, vibratiile. Nu e masina de vina, dar e imposibil sa nu vibreze cand rufele nu sunt suficiente pt a fi aranjate pe toata suprafata cuvei. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6 Partajează Postat Aprilie 6 Dacă tabla nu e tratată anticoroziv înainte de vopsire ( și unele firme ca Indesit/Whirlpool așa fac) apare rugina și dacă ții mașina în dormitor.Mie la prima mașină mi-a apărut rugina după nici doi ani, la zece ani când am scos-o din uz, avea ditamai gaura în capacul de sus, iar pe jos era varză. A doua la fel, după doi ani deja am început să vopsesc porțiuni de tablă.Și nu țin mașina în baie, ci în bucătărie. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 M-aş mira să nu trateze tablele...Tabla decapată are suprafața lucioasă şi vopseaua sau pulberea de plastic aderă prost la ea! Posibil ca tratamentele făcute să nu fie corespunzătoare sau,mai probabil, pelicula depusă să aibă pori în unele zone.Nu ştiu dacă în afara fosfatării tablei se aplică sau nu un grund anticoroziv,ca la maşinile auto... Indiferent unde punem maşina tot vine în contact cu umiditatea datorită condensului.Ideal ar fi să aibă carcasa de inox sau tabla să fie zincată. Mă uit însă la frigiderele coreene,pe care e prezent f des condensul,alea de ce nu ruginesc? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 Am frigider LG, care stă de patru ani la un metru de mașina de spălat și nu are punct de rugină, iar mașina are deja porțiuni ce necesită revopsire, după doar doi.Ce să deducem din asta? Că frigiderul are tabla tratată corect, iar mașina nu.A doua mașină de spălat am luat-o Whirlpool, că am zis să nu iau tot Indesit.Doar că uitându-mă în spate, pe o etichetă a mașinii noi, am văzut ambele firme alăturate.Tot o apă și-un pământ ambele.... Link spre comentariu
Postări Recomandate