Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Divagatii politice in an electoral

Postări Recomandate

Mor eu pe astia care ``frateee ma duc in alta parte ca la noi e de kkt noi romanii suntem o natie deprosti ma duc sa traiesc in civilizatie`` apoi ii loveste in cap realitatea din alte parti si brusc parca e mai bine la noi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

La un bloc vecin era un mic aprozar langa scara blocului. Vecinul patronului mai statea vara la o bere si ii tinea locul cand avea vreo urgenta. O vecina i-a spus ca individul se autoservea din cutia cu bani. Nu a crezut dar cand i-a spus si altcineva a montat o camera. Se servea fara nicio retinere.

1973, RDG. In drum spre plaja, pe o banca in statia autobuzului era o geanta de voiaj maricica, plina cu diverse. Dupa 2 ore cand ne-am intors era in acelasi loc.

https://postimg.cc/q6sYFQVn

Editat de dumitrumy
Link spre comentariu
Vizitator
6 hours ago, merck said:

Eu stau relax. Tarile astea care tot au luat-o in barba, incep incet incet sa se ridice si vine si pay back day. Israelul deja sta cu mana intinsa sa primeasca pachetul de ajutor (adica parale) de la US. Si **** a fost ca pentru reusita, pachetul pentru UA, Israel si Taiwan a fost comun, ca pe bucati, Israelul niciodata nu primea vreun cent. Deci doar pentru un genocid in fasia Gaza ei au nevoie de parale, dar se infoaie la Iran! 🤣

Ce jenant ! Israelul primeste tainul anual din USA , e in buget . Nu s-a gandit nimeni vreodata sa-l limiteze , sa-l conditioneze etc . Vrei surse credibile ? Pune mana ( mouse-ul) , si cauta, nu mai dezinforma .

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Buimacescu a spus:

Ce jenant ! Israelul primeste tainul anual din USA , e in buget . Nu s-a gandit nimeni vreodata sa-l limiteze , sa-l conditioneze etc . Vrei surse credibile ? Pune mana ( mouse-ul) , si cauta, nu mai dezinforma .

3,8 miliarde de $ sunt firmituri! Ce sa faci cu 38 de miliarde pe 10 ani?

Pentru genocidul din Gaza au cerut bani nu firmituri!

Citat

Cu un vot de 49 la 50, în mare parte exprimat pe linie partinică, Senatul Statelor Unite nu a reușit să treacă pachetul de 118 miliarde de dolari pentru Ucraina și Israel.

P.S. Chiar eu am pus cifre de prin presa ca respingerea atacului Iranian (drone + rachete balistice) i-a costat pe evrei cam 1-1.5 miliarde de $. Deci aia 3.8 miliarde ajung sa respinga 2 maxim 3 atacuri 🤣.

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator

Asa,si ? Banii care sunt in discutie sunt bonus . Faptul ca acum e un pachet suplimentar comun e o modalitate de a forta acordarea banilor catre Ucraina , prin mobilizarea lobby-ului israelian din legislativuri .Ti-am mai scris ca au fost atacuri si mai de mult . De prea-onorabilul Hamas . Ai uitat?Eu ti-am reamintit . Fa si acolo calculele. S-au cerut bani de la USA ? Nu reusesti sa distingi realitatea , doar link-uri . Nu se intampla ce crezi tu, si vrei sa convingi si pe altii .

P.S. trei miliarde de coco maruntisuri ? Oi fi cumva Gates , sau Musk , si nu stim noi ? By the way , ajutorul material de care am scris eu se acorda dinainte de a te naste dumneata . Diferenta e ca eu stiam de el si atunci , si acum . A avut valori mult mai mari , functie de situatia internationala . Au fost si ceva razboaie , in care Israelul a fost implicat . Irelevant , nu ? Asta e realitatea , trebuie sa te obisnuiesti . Se pare totusi ca nu ... , si le comiti p-aici . Spor !

Editat de Buimacescu
Link spre comentariu

Pai eu nu pot sa conving pe nimeni, doar prezint niste informatii. Cand cele 118 miliarde de $ au fost blocate, eu zic ca evreii au inghitit in sec. Cand te infoi si te bagi la un razboi trebuie sa stii daca te tine sau nu punga. Faptul ca stai cu mana intinsa dupa un "pachet suplimentar" - dar care este de 4 ori mai mare decat ajutorul anual nu denota ca te scalzi in bani. 

Citat

Senators on Sunday released the details of a $118.2 billion bipartisan aid proposal for Ukraine, Israel and the southern U.S. border, after months of painstaking, closed-door negotiations.

The long-awaited bill requests $60.1 billion for Ukraine aid, $14.1 billion for Israel and $20.2 billion to improve security at the U.S. border. It also includes smaller pockets of funding for humanitarian assistance in war-torn regions, and defense operations in the Red Sea and Taiwan.

Daca iese Trump presedinte, Bibi o suge instant! Si daca isi tine promisiunea ca baietii din US nu vor mai fi maltratati o sa fie show mare 🤣.

Apropo, esti si tu maltratat? Ca dupa cum ii aperi pe evrei as zice ca faci parte din turma. 

Acum 6 minute, Buimacescu a spus:

" pachetul de 118 miliarde de dolari pentru Ucraina și Israel. "

Esti sigur ca nu contine si altceva ?

https://www.mediafax.ro/externe/sua-initiativa-legislativa-de-118-miliarde-de-dolari-pentru-securitatea-granitelor-printre-prevederi-ajutor-pentru-ucraina-si-israel-22252419

Ce spuneam ...

Mai eu mai citest si in jingleza:

https://www.cnbc.com/2024/02/04/senate-emergency-aid-proposal-israel-ukraine-border-.html

si de acolo am pus mai sus citat cu sumele. Pentru Israel vad scris 14.1 miliarde. 

P.S. Inca doua surse (zic eu credibile):

https://thedailyguardian.com/us-senate-releases-details-of-118-bn-aid-proposal-for-israel-ukraine-southern-us-border/

https://edition.cnn.com/2024/02/04/politics/senate-border-foreign-aid-bill/index.html

in ambele gasesti 14.1 miliarde de $ ajutor pentru evrei. 

$14.1 billion will help Israel with security

si

$14.1 billion in security assistance for Israel

Editat de merck
Link spre comentariu
Vizitator

Vinzi castraveti la gradinari. Sau macar incerci . Doar pe aia vestejiti. Din linkuri nu inveti nimic . Dar nu cred ca ti-ai propus, doar sa-i aburesti pe altii. Slabe incercari ... Apropo , maltratat(a) e stii tu cine . Si toata turma . Nu-ti inchipui ca aplic principiul crestinesc cu celalalt obraz . Eu nu apar pe nimeni. Ai sesizat ca militez pentru vreo tabara ?E doar obsesia ta de propagandist , cine nu e cu noi ... Esti cumva din partidul ala zgomotos, care da acu' cu subsemnatu' ? Eu cred ca da. Daca vrei, continuam. Eu nu te-am jignit . Nici n-am s-o fac deliberat, e pentru copii sau infantili . Dar pot raspunde. Vrei sa te convingi?

Editat de Buimacescu
Link spre comentariu
Vizitator

Da. Neg.Asa m-au conceput si nascut parintii . Si daca as fi fost? Vezi ca antisemitismul poate fi riscant , mai ales pentru astia mici . Dar cred ca stii ...Nu-mi plac multe lucruri la statul israelian . Nici la ceilalti . Doar ca incerc sa inteleg , si dupa aceea sa am pareri si eventual sa judec . Am depus eforturi pentru asta , structurate si mai profunde decat linkurile . Sau citarea lor. Lectura ar fi unul din mijloace. Am si alte ajutoare , nu le pot mentiona . Nu stiu cat e de relevant si de interes e pentru altii , sau pentru cursul discutiilor . Nu-mi place deloc ce se intampla , fiecare vede cum poate , cum intelege si cum are interesul .

Editat de Buimacescu
Link spre comentariu
Acum 8 minute, Buimacescu a spus:

Vinzi castraveti la gradinari. Sau macar incerci . Doar pe aia vestejiti. Din linkuri nu inveti nimic . 

Eu pun 3 link-uri in care se gaseste explicit sumele defalcat, tu pui un link in care scrie doar:

Citat

care ar prevede şi un ajutor pentru Ucraina şi Israel.

https://www.mediafax.ro/externe/sua-initiativa-legislativa-de-118-miliarde-de-dolari-pentru-securitatea-granitelor-printre-prevederi-ajutor-pentru-ucraina-si-israel-22252419

si ai tupeul sa spui: 

Citat

Din linkuri nu inveti nimic. 

Tu crezi ca mai poti prosti lumea cu abureli si sa pui batista pe tambal? 

Acum 1 minut, roadrunner a spus:

@merck ce importanta are daca el e evreu sau tu esti anti evreu? crezi ca se schimba realitatea din teren? pana la urma care e baiul ca cheltuie nimeni banii tai.

RR

Tu esti evreu? 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări