Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Divagatii politice in an electoral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 133
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, dan cod a spus:

Din mulți bani, furi procentual mai mult. E logic. 

Logic este în funcție de cine in ce tabăra este. Pt mine de ex nu e chiar logic. Pt ei, bineînțeles că e logic. Dar am înțeles ideea...50% din ceva mic e mai puțin decât 50% din ceva mare. Și dacă pt comune prăpădite lupta e crâncenă, înțelegem de ce se bat pe viață în localități mari. Cașcavalul e rotund, dar diferă grosimea și diametrul.:rade:

Link spre comentariu

Toti se bat pt cascaval. Iar dupa ce stau mai mult de doua mandate deja o iau razna.

Nu degeaba la președinție sunt maxim doua. Ar trebui si la primărie.

Un primar care ramane prea multa vreme ia spaga tot mai scumpa. Daca nu o primeste blochează proiectele.

Doar nu credeți ca vreunu din gasca de fost securiști e cinstit.

Pe rezultatele obținute ar trebui facuta evaluarea. Inclusiv bordurile puse cat au durat?

Cam mult. Iar unii viseaza metrou. Pai in ritmul asta nu il termina el ca nu traieste atat si daca l ar vota lumea la infinit.

Uite gogosile servite de fiecare data.

Asta in 2021.

https://gazetadecluj.ro/dan-tarcea-este-convins-ca-in-2026-clujenii-se-vor-plimba-cu-metroul/

Daca lucrurile bat pasul pe loc, votati schimbarea.

Link spre comentariu
La 06.04.2024 la 11:16, Sharky a spus:

Uite gogosile servite de fiecare data.

Asta in 2021.

https://gazetadecluj.ro/dan-tarcea-este-convins-ca-in-2026-clujenii-se-vor-plimba-cu-metroul/

Daca lucrurile bat pasul pe loc, votati schimbarea.

Nu este absolut nici o gogoașă, stimabilul politician avea dreptate!

Azi, în 2024, deja clujenii pot circula cu metroul ... dacă călătoresc spre un oraș care are metrou :wretre

Editat de vghesm
Link spre comentariu

Urla patriotismul in Rolex Bogdan! 

N-am crezut ca jegul asta va ofensa in asemenea hal romanii care nu vor sa mearga la razboi. 

Vreau sa vad si eu daca tradatorul asta (ca a tradat increderea romanilor mintindu-i ca sa elimina pensiile speciale) va ramane in Romania in caz de razboi sau va pleca sa "conduca de la distanta" :85.

Link spre comentariu

„în lumea asta prost făcută…”

Cristian Popescu Piedone: fost cârciumar înainte de '89, BAC-ul luat la 32 de ani, studii superioare la o fabrică de diplome.

Nicușor Dan: Liceu matematică-fizică, medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică în anii 1987 și 1988(cu punctaj maxim), Masterat in Franța la una dintre cele mai mari universități.

Cristian Popescu Piedone despre Nicușor Dan: "Te dai deștept, cult, profesor… Ești o putoare!"

Link spre comentariu

La ce vă aşteptați de la ei?Piedone e un maidanez,incult şi ultra obraznic iar Nicuṣor Dan un exemplu de individ talentat într-un domeniu,dar slab ca primar.N-a ştiut să comunice şi nu ştie nici acuma.Dacă era inspirat ținea un "purtător de cuvânt" bun pe lângă el!

Mă uit ce jalnic arată şi Cârstoiu.Nu se "vinde" imaginea lui de loc!...

În general Bucureştiul a avut numai "panarame" ca primari...

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 5 minute, BRANCA a spus:

Mă uit ce jalnic arată şi Cârstoiu.Nu se "vinde" imaginea lui de loc!...

S-au saturat bucurestenii de doctori odata cu oprescu

Acum 6 minute, BRANCA a spus:

Nicuṣor Dan un exemplu de individ talentat într-un domeniu

Ar fi trebuit sa ramana acolo unde este talentat, mi se pare cel mai slab primar din cati am prins eu in bucuresti in ultimii 20 de ani

Link spre comentariu

Puteți vota cu oricine, treburile se aranjează imediat după alegerile parlamentare, o să rămână în continuare Partidul Unic Comasat cu tradiționalul sprijin dat de UDMR. 

La locale este pe ciolan și se negociază totul înainte de alegeri, incepând cu șeful de la Consiliul Județean, pentru că de acolo vine banul.... implicit parandăratul. 

La europarlamentare.... nu contează! Pentru că oricum nu ne bagă nimeni în semă. 

Eu o să votez cu UDMR. 

Link spre comentariu

Pai eu o sa votez cu PeSeDe, daca tot ii aleg toti cei ce au o placere sa fie arsi in poponet de falusul rosu, eu de ce sa fiu mai cu mot? Da-i dracu pe restul, oricum merge vorba prin sat ca toti sunt la fel. Asa cel putin aleg cartea castigatoare.:n1

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări