rohatin mihai Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Buna grup caut schema radio ROYAL,sau MOLDOVA ,fabricatie 1973-1977 . , aș posta șasiul aici dar nu știu cum se poate face asta , radio are ,, UL,UM,US. finalul audio este cu tranzistori germaniul + sursa , partea de radio cu siliciul , am multe rezistențe care la curățirea plăci sau șters valorile de pe ele , vreau săl repar și caut schema lui . nu vreau să fac modificări in schemă. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 (editat) Probabil schema de Royal este cea postata in topicul caiete service (din 23 decembrie 2012). Cred ca trebuie creat cont pe 4shared pentru descarcare Editat Aprilie 5 de cristi7521 Link spre comentariu
sla Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Schemă Royal S734T găsești la Radiomuseum.. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Daca se gaseste in cartea ,,albastra '' cred ca o am salvata pdf pe un calculator.. Link spre comentariu
sla Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Acum 3 minute, dan-a2 a spus: Daca se gaseste in cartea ,,albastra '' cred ca o am salvata pdf pe un calculator.. Din pacate, nu se gaseste... Link spre comentariu
Elison Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Schema o gasiti aici .Adresa o gasiti si in acest topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum