Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu cine votati si de ce?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Votez SOS cu Diana Sosoaca.

S-au strans deja cu mult peste 200.000 de semnaturi necesare alegerilor din 9 iunie. E singurul partid care a reusit in trei saptamani sa stranga pe bune aceste semnaturi si sa mearga la alegerile europarlamentare si locale...un partid necorupt si nefinantat din banii publici.

Editat de mac01
Link spre comentariu

In primul rand trebuie sa spun: Jos palaria! Logic (si asa gandesc si eu) trebuie cautat ceva nou pentru a schimba situatia in Romania. Faptul ca ai cautat ceva nou => chiar vrei sa schimbi ceva. :aplauze

Acum 11 ore, Badman a spus:

Despre un personaj de acolo pot sa garantez ca este de treaba si nu este acolo pentru ca ar vrea functii la stat, este pur si simplu dezamagit de badaranii care ne conduc

Da dom'le mai multe detalii daca stii, ca multi dintre noi suntem lenesi si nu cautam :rade:, insa pentru a prezenta in stanga sau dreapta in vederea convingerii celor din jur avem nevoie sa adaugam si ceva informatii.  

Link spre comentariu
Acum 15 ore, Badman a spus:

Asta in caz ca ma duc la vot... nu am mai fost din 2004 cred.

Trebuie sa mergi la vot...toti trebuie sa mergem....altfel nu mai scapam de clica asta care nu mai vor sa plece de la putere cu niciun chip.

Link spre comentariu

De regulă nu sunt pesimist, dar am așa o bănuială că ori votam, ori nu votam, de clica asta nu scăpăm. Nu prin metode democratice. Nici carnea din gura câinelui nu o scoți decât după ce îl amețești cu una la ceafă.

Link spre comentariu

De ce sa fii pesimist cand poti sa fii optimist, istoria se va repeta, dar mai pe sest, cei care gandesc si nu iau totul gata mestecat din mass media sunt din ce in ce mai putini. 

Conteaza oare?

https://buletin.de/bucuresti/clotilde-armand-dna-a-clasat-dosarul-alegerilor-din-2020-din-sectorul-1-nu-a-fost-nicio-frauda-electorala/

Sau ajungem........

”Doar că nu putem face asta oricând, oriunde, am părea nebuni…cu toate că mai tare înebunim când ţinem în noi toate câcaturile, toate prostiile, toate frustrările şi supărările; şi toate astea se aşează pe suflet ca tutunul pe plămâni.”

sursa - https://codrinturcanu.wordpress.com/2015/01/04/striga/

Link spre comentariu

Da nu mai veniți cu nu ăla, nu aia. Știm cu toții asta. Mai bine ziceți cu cine considerați că e mai bine. Știu și eu că nu trebuie să mă piș pe gard, dar când nu ai alternativă, e mai sănătos decât să te ții.

Link spre comentariu
Acum 12 minute, doru3160 a spus:

e mai sănătos decât să te ții.

Și dacă e gard electric?

Habar nu am ce opțiuni sunt dar la europarlamentare, dacă o să existe pe buletinul de vot, pun tușul pe REPER. Nu are importanță de ce fac asta ci ca o fac, nici eu nu le cer explicații celor care votează cu SOS sau AUR așa că nu trebuie sa dau explicații.

Link spre comentariu
Acum 11 minute, doru3160 a spus:

Da nu mai veniți cu nu ăla, nu aia. Știm cu toții asta. Mai bine ziceți cu cine considerați că e mai bine. Știu și eu că nu trebuie să mă piș pe gard, dar când nu ai alternativă, e mai sănătos decât să te ții.

Rezultatul se stie din pacate, cel putin asta este parerea mea, nu se va schimba nimic.

O sa votez USR&co macar sa fie o opazitie puternica.

Link spre comentariu

Acu să nu fim prea catolici...De ce sunt mai mulți la PSD sau la PNL?Ne facem că nu vedem dar politica în RO este văzută ca un mijloc de căpătuire!Ca atare o droaie de inşi trag la partidele care au cele mai mari şanse de a câştiga alegerile.

Garantat vă spun că dacă exista PCR şi era în "floare,puhoi de lume se înscria la ei!Mai țineți minte că înainte de '89 erau peste 4 milioane de membrii?Asta nu e o dovadă de "fripturism"?

Astăzi nu au partidele suficiente locuri pentru cei ce şi-ar dori măcar o crăcuță sau un loc cald!Asta pentru ei,pentru familiile lor,pentru "pretini",ş.a.m.d...

Link spre comentariu
  • Administratori
Acum 2 ore, merck a spus:

Da dom'le mai multe detalii daca stii, ca multi dintre noi suntem lenesi si nu cautam :rade:, insa pentru a prezenta in stanga sau dreapta in vederea convingerii celor din jur avem nevoie sa adaugam si ceva informatii.

Il cunosc de 20 de ani, a fost(este) cu intermitente angajatorul meu. Cu ani in urma cand forumul era la inceput a fost gazduit gratis pe un server din firma lui. Un om cinstit care nu a facut nimic din lacomie, pe primul plan erau angajatii si daca ramanea cu ceva profit era si mai bine. Este ultimul din poza... 

Acum 15 minute, AlpHs00 a spus:

De ce mi-a disparut postarea?

Pentru ca am intrebat cu cine votati, nu v-am invitat la polemici si facut politica

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări