Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

offtopic componente RF , module si aparate

Postări Recomandate

Acum 15 ore, Marian a spus:

Wow, cata agresivitate desi n-am luat partea nimanui si n-am scris decat cateva cuvinte...:rade:

Pot intelege ofuscarea si nervii, dar nu pot intelege de ce te iei de mine cand eu n-am sters nimic, n-am intervenit cu nimic decat cu acel comentariu din citat.

Salut,

Raspund scurt aici, ptr. ca nu vreau sa poluez mai mult topicul, in detrimentul celorlalti. 

Dar daca aici s-a iscat, are sens si "incheierea". 

Daca nu va fi stearsa aceasta postare, nu voi reveni cu altele pe aceasta tema. 

Dupa cum am spus, nimic personal cu tine. 

Si scuze, ptr. ca n-am stiut ca Validae a fost autorul stergerii postarilor aparute intre timp. Am vazut doar ce ai scris tu. Acum e clar. Deci, sorry.

Aici problema pare a fi una de comunicare intre voi, de aia am considerat ca nu e cazul sa intervin decat cu un soi de gluma pentru a destinde atmosfera. 

Pai era evident ca vrei sa fii... "impaciuitor". De aia am si crezut ca tu ai sters. 

Si da, e o problema de comunicare. 

Daca vrei neaparat poti deschide topic la sectiunea sugestii si reclamatii in care sa reclami ce ai de reclamat.

Impotriva mea n-ai ce sa reclami, n-am facut nimic, dar te poti plange de ce crezi tu ca a facut gresit @fluffy37, iar mai departe decide Vasile ce si cum.

Corect, impotriva ta n-am ce sa reclam. Dar chiar daca as avea, stiu clar ca as reclama inutil. 

De aceea voi cauta alternative. 

Acum 15 ore, validae a spus:

@yo3fhm Astfel de abordare a unei neînțelegeri de bazar nu îți aduce o imagine mai bună, crede-mă.

Imaginea din mediul virtual e fix pix. E valabila ptr. cei care traiesc in mediul respectiv si astfel, reusesc sa stoarca si un ban de acolo. Daca pierd vreun posibil "client" care e tributar mediului virtual, nu conteaza. Sunt destui altii care sunt ancorati in realitate. Este si motivul ptr. care apar foarte rar in ultima vreme pe aici.

Ce crezi că vei câștiga denigrând un alt user și mai ales certându-te cu moderatorii ? Absolut nimic.

Pai stiu. Am si scris despre asta mai sus. Pentru ca exista interesele ownerului, sustinute de prestatia voastra, a moderatorilor. Pana la urma, nimic nou sub soare, la fel cum e perfect de inteles. 

Doar faptul că ai declarat că ,,vei escalada conflictul în altă parte,, arată ceva despre modul în care îți gestionezi conflictele. Nu o faci deloc bine, făcând scandal în public, crede-mă.....

Psihologia nu e punctul tau forte, Validae. Dar nu conteaza. Pot sa te cred, dar cand e vorba de anumite chestii din electronica. Despre scandalul in public, in schimb, e mult de scris si nu e locul aici. 

Eu am șters acele postări (inclusiv remarca lui @fluffy37 ce te-a scos din sărite)

Da, m-a scos din sarite, mai ales ca m-a sunat la telefon cu tupeul de a-mi atrage atentia ca nu mi-am citit PM-urile. 

Iar asta m-a scos mai mult din sarite decat remarca in sine. 

pentru că la Bazar dacă ai probleme cu vânzătorii sau cumpărătorii, vi le rezolvați în particular, nu e responsabil Elforum de treburile astea, scrie și în Regulament.

Nici n-am considerat vreo clipa ca ar fi ELforum responsabil. Ar fi stupid sa ma gandesc la asa ceva.

In schimb, unele probleme trebuie rezolvate si public. Ptr. ca ceilalti sa inteleaga si de unde s-a iscat iuresul si sa penalizeze atitudinile fitoase. Atat timp cat vinzi ceva public, publicul trebuie sa ia seama si la hachitele tale.

Sfatul meu se să nu continui să escaladezi acest scandal personal pe Elforum, fiindcă voi șterge astfel de postări indiferent pe ce secțiune vor apărea.

Pai tocmai de aceea am spus ca intentionez sa-l escaladez pe alte medii, care vor avea impact colateral. 

Dar asta nu inseamna ca sunt impacat cu ideea ca le stergi. Nu mi se pare normal. Practic, reprimi dreptul la exprimare si la informare. E randul meu sa-ti atrag atentia ca asta e o atitudine dictatoriala. Bineinteles ca nu ma astept sa-ti pese, intrucat servesti alte interese si atat timp cat se intampla acest lucru, e logic ca vei reactiona dupa cum ai si mentionat. 

@Ion_Bumbu Vad ca postarile tale au fost sterse si nu stiu ce ai scris. Probabil ca ai incercat sa pledezi pentru colegul tau din Timisoara. Nu stiu de ce ai considerat ca te-am atacat, dar n-am avut nici un motiv, daca asta ti s-a parut. 

Probabil a fost o neintelegere, singura mea problema initiala a fost legata de atitudinea lui fluffy, apoi referitoare la stergerea postarilor care au aparut. 

Domnilor, am scris aici, ca sa se inteleaga despre ce a fost vorba. Consider ca asa ar fi normal, atat ptr. ceilalti colegi (Marian si Ion Bumbu) care s-au simtit "atinsi" (fara intentie din partea mea), cat si ptr. restul cititorilor. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca este din Luoj colegul @fluffy37, eu sint din Timisoata.

N-am pledat nimic pentru nimeni, mi-am exprimat regretul ca am icercat sa ajut un radioamator.

Am incercat sa va ajut pe dumneavoastra in virtutea faptului ca s-au gasit componente radio, de calitate iar dumneavoastra sinteti radioamator si desi nu stiu ce ati comandat am considerat ca era pacat sa le pierdeti, asa as fi considerat daca pierdeam puntea R&S si cele 2 relee Jennings,  si da, deloc bine nu m-am simtit de cea ce ati scris.

Nu voi mai incerca de azi inainte sa ajut pe cineva, radioamator sau nu, invatatura de minte.

Sper sa nu fiu si sanctionat, daca voi fi, no comment, am scris unde nu trebuie.

P.S. L-as ruga pe al nostru coleg @validae sa va puna acel comentariu al meu sa va lamuriti.

Multumesc.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
6 hours ago, yo3fhm said:

Pai era evident ca vrei sa fii... "impaciuitor".

Nu stiu ce anume intelegi prin "Impaciuitor" de ii dai un iz negativ, insa eu prin a fi impaciuitor nu inteleg a fi partinitor, ba din contra, daca mi se dovedeste ca un vanzator a escrocat pe cineva in secunda doi acel vanzator dispare definitiv de pe forum, indiferent de numele lui. 

Deci daca te consideri escrocat arata-mi dovezi si iau masuri, altfel nu ma pot implica in tranzactii si nici in probleme de comunicare, decat cel mult pentru a aplana eventuale conflicte, asa cum am facut aici.

E ceea ce fac de 10 ani de cand moderez sectiunea.

Si sa mai lamurim o chestiune, da, Vasile este proprietarul forumului, si el ne pune pe noi moderatori, dar nu ne si impune stilul de moderare. In zece ani de cand sunt aici la bazar am avut libertate totala sa moderez cum vreau sectiunea, ba mai mult, am contribuit decisiv si la alcatuirea setului de reguli ( asta ca sa intelegi cat de flexibil si neutru este Vasile ).

Daca mi s-ar fi venit cu indicatii pretioase de orice fel legate de stilul de moderare, as fi renuntat imediat si irevocabil.

Deci desi nu pot pretinde ca inteleg exact problema dintre tine si @fluffy37, totusi daca nu-i vorba de o eventuala escrocherie/pacaleala/etc financiara atunci supararea ta este exagerata, vanzatorii au dreptul sa-si stabileasca singuri politica de vanzari. Daca ceva in atitudinea lui te deranjeaza atunci e simplu, nu-i mai vizitezi anunturile, am mari indoieli ca ceea ce vinde el nu se mai poate gasi pe nicaieri altundeva. Si daca totusi ai urgenta nevoie de ceva atunci faci si ceva concesii, ceva compromisuri, insisti mai mult, urmaresti mai atent, etc, e in interesul tau.

Altfel, nu vad pe cine ajuta discutiile astea. 

Am sa curat topicul in cursul zilei de azi ( Validae, lasa totul asa pana revin eu ), vreau sa ma asigur ca toata lumea a inteles ce si cum, apoi curat si...spor.

Link spre comentariu
Vizitator

Hai sa lamurim definitiv problema. Oricine a vrut ceva de la mine si mi-a specificat clar AM NEVOIE URGENTA a primit in maxim 3 zile coletul, chiar daca am facut un drum la posta special pentru el.

Daca nu au fost specificatii de acest gen inseamna ca clientul poate astepta pana trimit toate coletele, respectiv in maxim 8-9 zile.

Daca tu faci o comanda in topic si apoi dispari de pe forum 8 zile nu inseamna ca ai renuntat la comanda. Un user mi-a dat mesaj privat cu numarul tau de telefon, te-am sunat si am vorbit frumos(exista si inregistrarea convorbirii), mi-ai spus ca nu tii neaparat sa le mai iei, am stabilit ca nu e nici o suparare si am incheiat convorbirea.

Daca nu primeam acel mesaj cu numarul de telefon , - atentie, fara sa cer-(din nou un user care ti-a dorit binele, daca trebuie ii fac public numele de utilizator), mai mult ca sigur repuneam in vanzare acele produse si treaba era incheiata.

Dar nu, trebuie despicat firul in 4 ca sa ajungi la concluzia ca sunt 4 fire mai subtiri.

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Marian a spus:

Am sa curat topicul in cursul zilei de azi ( Validae, lasa totul asa pana revin eu ), vreau sa ma asigur ca toata lumea a inteles ce si cum, apoi curat si...spor.

Salut Marian, salutare si celorlalti .

Cred ca s-au lamurit toti. Iti voi scrie tie in privat, ptr. a intelege ca nu am nimic efectiv a-ti reprosa. 

Nici lui @Ion_Bumbu nu am sa-i reprosez nimic. Omul a vrut sa faca intr-adevar ceva bun, dar n-am stiut de intentia lui (mesajele disparusera intre timp) si a iesit ce a iesit. Ii voi scrie si lui in privat. 

In rest, e normal ca topicul lui fluffy sa ramana curatat (o afirm independent de incidentul dintre noi). 

Cu scuze fata de tine si Ion Bumbu, salutari colegiale si numai bine!

Cezar

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări