Vlad 797 Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Salutare! Cum limba romana permite mai multe sensuri pentru acest termen inclusiv "carpire". "dregere" multi carpaci si dregatori reusesc sa se recomande utili in procesul de readucere in starea cat mai aproape de cea initiala a aparatelor audio. Motiv din pricina caruia propun identificarea persoanelor care "restaureaza" aparate audio cu pasiune. Ca urmare a experientelor traumatizante pe care le-am avut cu "depanatorii si reparatorii" multiplu specializati, propun sa identificam persoanele capabile sa restaureze aparatele audio. Indiferent din ce sat, comuna, oras sau Megalopolis ca Cluj ai fi, in cazul in care ai reusit sa ai o experienta incantatoare cu o persoana, referitoare la o reparatie, restaurare, recomanda persoana respectiva Nu recomandati persoane care: - repara aspiratoare, placi de par, frigidere, aparate de aer conditionat dar mai ales Hi-Fi aparatura! (se poate accepta doar in situatia in care persoana respectiva repara din mare nevoie si astfel de gadgeturi pentru bucatarie si de club, dar a demonstrat in mod repetat atitudine decenta si capabilitate in repararea aparatelor audio) - au o "afacere" care nu le permite sa-si " piarda timpul cu lucruri vechi" - care considera ca "nu se merita sa fie reparat" - care intreaba " ce model de aparat ai pentru dres?" in speranta ca se vor reintalni cu modelul pe care, cel mai probabil din intamplare, dupa schimbarea unei rezistente, l-au facut functional - spun ca nu se gasesc piese O categorie interesanta sunt cei care reusesc sa repare amplificatoare dar nu au capacitatea de a repara CD player-e. Mentionati localitatea, locul unde poate fi gasita persoana, si daca este permisa o madalitate de contact. Fara comentarii in afara subiectului! Eu locuiesc in Cluj Napoca si pana in prezent nu am identificat nici o astfel de persoana, care sa fie mentionata. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 In concluzie cauti pe cineva care sa munceasca un timp foarte mare sa "restaureze", dar sa castige mult mai putin per total decat daca ar repara altceva in acelasi timp. De obicei cei pasionati de asa ceva fac treaba asta singuri, din motive lesne de inteles, nu e rentabil comercial. Conteaza foarte mult timpul in care se rezolva. Nu platesti "rezistenta" inlocuita, ci faptul ca stie care este si aparatul functioneaza. Mult succes. Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 28 minute, modoran a spus: In concluzie cauti pe cineva care sa munceasca un timp foarte mare sa "restaureze", dar sa castige mult mai putin per total decat daca ar repara altceva in acelasi timp. De obicei cei pasionati de asa ceva fac treaba asta singuri, din motive lesne de inteles, nu e rentabil comercial. Conteaza foarte mult timpul in care se rezolva. Nu platesti "rezistenta" inlocuita, ci faptul ca stie care este si aparatul functioneaza. Mult succes. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 1 oră, Vlad 797 a spus: Fara comentarii in afara subiectului! Dar d-ta ce meserie/ pregatire ai? Cum te-ai autocaracteriza printre colegi: cel mai bun/ printre cei mai buni/ pe la mijloc? Abordezi tot ce tine de meseria dumitale? Ai clienti, ai primit feedback de la ei? Sunt toti multumiti? Acum 1 oră, Vlad 797 a spus: O categorie interesanta sunt cei care reusesc sa repare amplificatoare dar nu au capacitatea de a repara CD player-e. Pai amplificatorul este electronica "pura", CD player-ul este digital si mecanica fina. La un amplificator stii fiecare componenta ce functie are. Si de ce sa nu intrebi ce model de aparat este? Am primit de curand un invertor sudura, fara schema ma uitam ca pisica la el. Daca avea un procesor si nu o schema cu discrete il predam cum l-am primit. Pentru ca nu avea nicio componenta de forta defecta, doar nu vrea sa treaca de un anumit curent la iesire. Link spre comentariu
Vlad 797 Postat Aprilie 3 Autor Partajează Postat Aprilie 3 Rugamintea a fost ca frustrati sa se abtina de la comentarii fara legatura cu subiectul! Cei care restaureaza castiga exact cat cer! Alte comentarii sunt presupuneri de birt! Daca repari ca muncitor necalificat scara unui bloc vei primi bani ca pentru o reparatie facuta de un muncitor necalificat. Daca restaurezi un palat vei fi platit ca un restaurator. Aplauda botoxatele! Da, eu restaurez in meseria mea! Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 34 minute, Vlad 797 a spus: Rugamintea a fost ca frustrati sa se abtina de la comentarii fara legatura cu subiectul! Cei care restaureaza castiga exact cat cer! Alte comentarii sunt presupuneri de birt! Daca repari ca muncitor necalificat scara unui bloc vei primi bani ca pentru o reparatie facuta de un muncitor necalificat. Daca restaurezi un palat vei fi platit ca un restaurator. Aplauda botoxatele! Da, eu restaurez in meseria mea! eu cred ca dumneavoasta doar cautati atentie Link spre comentariu
Vlad 797 Postat Aprilie 3 Autor Partajează Postat Aprilie 3 Acum 41 minute, dumitrumy a spus: Dar d-ta ce meserie/ pregatire ai? Cum te-ai autocaracteriza printre colegi: cel mai bun/ printre cei mai buni/ pe la mijloc? Abordezi tot ce tine de meseria dumitale? Ai clienti, ai primit feedback de la ei? Sunt toti multumiti? Pai amplificatorul este electronica "pura", CD player-ul este digital si mecanica fina. La un amplificator stii fiecare componenta ce functie are. Si de ce sa nu intrebi ce model de aparat este? Am primit de curand un invertor sudura, fara schema ma uitam ca pisica la el. Daca avea un procesor si nu o schema cu discrete il predam cum l-am primit. Pentru ca nu avea nicio componenta de forta defecta, doar nu vrea sa treaca de un anumit curent la iesire. Da, restaurez in meseria mea! Daca nu iti cunosti meseria nu este mesieria ta, ci un diletant amarat. A nu se confunda cu autoditactul! Este necesar sa acumulezi informatii noi din domeniul in care activezi, altfel ramai sa repari transformatoare nu invertoare. Acum 3 minute, profimex a spus: eu cred ca dumneavoasta doar cautati atentie Parerea dumneavoastra conteaza in gura metroului, cand va intalniti camarazii de gratar. Link spre comentariu
amudsen Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 2 ore, Vlad 797 a spus: ........ Mentionati localitatea, locul unde poate fi gasita persoana, si daca este permisa o madalitate de contact. .......... De ce nu se posteaza la servicii? In general cei care sunt pasionati, o fac pentru ei (hobby, timp liber,etc.), altfel, cei care fac servicii de calitate sunt foarte bine informati in domeniu si presteaza renumerati corespunzator, cunoscuti foarte bine in specialitatea lor (nu au nevoie de reclama). Persoanele interesate isi dau seama citind si intelegand informatiile transmise, care sunt modalitatile de a rezolva o anumita problema. Se doreste o lista pe specialitati? Ca nimeni nu stie totul si orice. Altfel ....... pagini aurii. Link spre comentariu
profimex Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 6 minute, amudsen a spus: De ce nu se posteaza la servicii? In general cei care sunt pasionati, o fac pentru ei (hobby, timp liber,etc.), altfel, cei care fac servicii de calitate sunt foarte bine informati in domeniu si presteaza renumerati corespunzator, cunoscuti foarte bine in specialitatea lor (nu au nevoie de reclama). Persoanele interesate isi dau seama citind si intelegand informatiile transmise, care sunt modalitatile de a rezolva o anumita problema. Se doreste o lista pe specialitati? Ca nimeni nu stie totul si orice. Altfel ....... pagini aurii. mai degraba aici : Pubela : Aici ajung subiectele fara noima, subiecte vechi si off topicurile. Acum 10 minute, Vlad 797 a spus: Da, restaurez in meseria mea! Daca nu iti cunosti meseria nu este mesieria ta, ci un diletant amarat. A nu se confunda cu autoditactul! Este necesar sa acumulezi informatii noi din domeniul in care activezi, altfel ramai sa repari transformatoare nu invertoare. Parerea dumneavoastra conteaza in gura metroului, cand va intalniti camarazii de gratar. aveti dreptate , imi cer scuze Link spre comentariu
Vlad 797 Postat Aprilie 3 Autor Partajează Postat Aprilie 3 Acum 4 minute, profimex a spus: mai degraba aici : Pubela : Aici ajung subiectele fara noima, subiecte vechi si off topicurile. aveti dreptate , imi cer scuze IAr vorbim fara sa cunoastem subiectul! Suntem la rubrica "Coltul depanatorului" Exista totusi un moderator? Pentru a fi eliminate comentariile doamnelor cu botox si tatuate? Suntem pe un sait dedicat pasionatilor de electronica, sau barfitoarelor de mahala? Sper sa ajung din nou in situatia vechiului post, cand am adresat o intrebare iar dupa 5 ani mi-am raspuns singur, comentariile fiind din aceeasi categorie, frustrari, bagari in rand aiurea. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Pt pretul potrivit iti pot restaura multe dintre vechiturile electronice. Mai greu va fi la componentele originale daca se doresc a fi originale - NOS. Modalitate de contact: PM pe forum pt inceput. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Am mutat (și) acest topic la Discuții diverse, dat fiind că stimabilul inițiator nu a reușit probabil încă să citească și să interpreteze corect Regulamentul Elforum. Dar cum a mai avut acum câțiva ani un topic similar, mutat tot de mine la Servicii (unde îi era locul), îl sfătuiesc să citească totuși Regulamentul Elforum și apoi regulile fiecărei secțiuni.Fiindcă le-a ignorat cu seninătate pe toate. Topicul despre care scriam este acesta.Doar ca să aveți o idee: Link spre comentariu
Vlad 797 Postat Aprilie 3 Autor Partajează Postat Aprilie 3 In aceasta situatie, cea in care este indicat ca discutiile despre reparatii sa fie la categoria "diverse" , se intelegd ca si " Coltul depanatorului" sa fie la discutii diverse. Sau coltul depanatorului este chiar un colt de evitat? Domnul Validae? Problema ramane, iar aceea nu este in niciun caz postarea incorecta a subiectului, ci reactiile de mitici. Link spre comentariu
roadrunner Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 (editat) Vladut, stii ce ma gandeam eu asa intr-o pauza de cafea citind postul asta? Tu esti exact modelul de om care m-a facut pe mine sa parasesc tara cu 25 de ani in urma. Multam fain. RR Editat Aprilie 3 de roadrunner Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 3 ore, modoran a spus: nu e rentabil comercial. Acum 1 oră, sesebe a spus: Pt pretul potrivit iti pot restaura multe dintre vechiturile electronice Asa devine rentabil comercial . Suntem multi care putem face asta hw si cosmetic ,DAR NU LA PRETUL UNEI REPARATII DE DUZINA . Dupa atitudine nu cred ca vei primi oferte de servicii . Acum 1 oră, sesebe a spus: Mai greu va fi la componentele originale daca se doresc a fi originale - NOS. Plus transportul . Nu toate sunt disponibile in Ro , peste 95% vin doar din afara . Ca idee poate sa coste cat amplificatorul nou la lansare , poate mai mult . Link spre comentariu
Postări Recomandate