leon18 Postat Aprilie 2, 2024 Partajează Postat Aprilie 2, 2024 Buna ziua În încercarea de a reduce zgomotul motorului pas cu pas de la RS-CNC32-ul meu, am achiziționat un driver de motor pas cu pas DM542T de la oyostepper.de( https://www.oyostepper.de/goods-111-Digitaler-Schrittmotortreiber-DM542T-Schrittmotor-Treiber-10-42A-20-50VDC-für-Nema-17-23-24-Schrittmotor.html ) și unele înlocuitoare NEMA23 de la Ooznest (2305HS280AW și 2303HS200AW). Din păcate, când am testat această combinație, a fost considerabil mai zgomotoasă decât motoarele originale TB6600 și 57BYBH56. Schimbarea motoarelor de 2,0 A și 2,8 A nu a îmbunătățit lucrurile. Există un zgomot alb vizibil de la motoare în timp ce staționează și mult zgomot al motorului pas cu pas când sunt în mișcare. Vibrațiile sunt amplificate atunci când țin motorul de un obiect solid, cum ar fi cadrul de aluminiu al routerului meu sau un bloc de lemn. Utilizarea motoarelor vechi (ieftine) cu driverele DM542T oferă o reducere semnificativă a zgomotului în comparație cu configurația originală și oferă un cuplu și o performanță de menținere mult mai bune. (Foarte recomandat) Mi-ar plăcea foarte mult să funcționeze aceste motoare, dar trebuie să fie mai silențioase. Se pare că unele drivere DM542 au o caracteristică de configurare automată atunci când comutați comutatorul sw4, dar acest lucru nu pare să aibă mare lucru cu aceste drivere. Orice ajutor este foarte apreciat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum