AlpHs00 Postat Aprilie 1, 2024 Partajează Postat Aprilie 1, 2024 Cand vezi o animala de 40 kg cu falcile rupte stai si te intrebi unde se gaseste ieftin si bun, dar ma rog, asta e alta poveste, nu toti au mana grea de fierar. Link spre comentariu
Florin Miroiu Postat Aprilie 2, 2024 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2024 La 31.03.2024 la 23:03, doru3160 a spus: Suntem la discuții diverse, și nu ne ridiculiza cu tăblițe și ceasornicărie. Uite un exemplu de menghina de 150 care nu e pt tăblițe, dar e la un sfert de preț. Puse alaturi, nu e greu de ghicit ce va alege majoritatea. https://eurounelte.ro/products/menghina-de-banc-rotativa-kraft-dele-kd1103-150mm?variant=40218060521608&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwk6SwBhDPARIsAJ59GwfWmly4gU2mZdQ9BJoCKQjPIU1a_U5052GFcPLOlCaPplH364j3EL4aAidkEALw_wcB Spor la vânzare, îți urează unu' care are 2 menghine de 120 și două de 100. Cu bacuri, bineînțeles, și nu de mecanica fină. Salut. Domnule moderator,un știu exact unde sunt că cică acest subiect este deschis da mine. Poate mă ajutați să-l închid ,că nu ma interesează spre deloc această discuție. Am tot trimis mesaje la conducere să-l închid ,dar văd că plouă rău pe acolo. Nu va condamn cu nimic că faceți o reclamă la un produs atât de prost. Rămân la părerea mea cu tăblița. Uitați aici menghine din târgul Vitan 1000, 700, 500. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 2, 2024 Partajează Postat Aprilie 2, 2024 Acum 27 minute, Florin Miroiu a spus: Salut. Domnule moderator Rămân la părerea mea cu tăblița. Va salut și eu. E bine că sunteți consecvent. Alții au murit pt o idee. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum