ciprysat Postat Martie 30 Partajează Postat Martie 30 (editat) Buna , va rog am nevoie de ajutor vreau sa adaug o comanda noua in program pe pin 5 sa dea un impuls +5v scurt la 1,5 sec repetat. Atasez mai jos programul. 12f509.rar Editat Martie 30 de ciprysat Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Daca mai este de actualitate (nevoia) si faci o conversie la' MikroC, se face/modifica. Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 (editat) la' 509 se scrie, repede soft custom... (daia' am scris) mai ales ca banuiesc ca este vorba de: pulsuri".... daca erea' cu pwm, ar fi fost mai interesant. PWM-u" facand` sa se aprinda' un bec/led in 255 de pasi. si se stinge la fel' (tot in 255) Daca este permis sarcasmul' pe forum. Daca' nu: primesc: BAN la a doua postare. Editat Mai 29 de ElectroDobrogea Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Îmi pare rău, n-am înțeles. Soft custom în ce limbaj ? În fine, nu cred că mai este de actualitate. Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 (editat) In MikroC se scrie softul/codul. (este adevarat ca nu mai este de actualitate nevoia')... La un 509 care baga pulsuri, si inca o cerere de un puls repetat, pe alt pin: se face repede un cod... Fara costuri. se face degeba/moca... (la nivel "asta") demonstratie de sursa deschisa... Editat Mai 29 de ElectroDobrogea Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 (editat) Nedumerirea mea nu e legată de complexitatea softului care este, evident, banal ci de cum scrii acest soft folosind compilatorul/IDE-ul MikroC când acesta nu recunoaște PIC12F509. Poate îmi scapă mie ceva, dacă ai reuși să fii mai explicit .... Editat Mai 29 de UDAR typo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum