florinapostol Postat Martie 30 Partajează Postat Martie 30 De vânzare 2 miezuri C-core 3x2 cm 200 lei C core https://imgur.com/gallery/atfzFaz Link spre comentariu
floob Postat Martie 31 Partajează Postat Martie 31 Mă interesează. Știți poate dacă acestea sunt bune pentru audio? Dacă da, vă rog să le rezervați. Mulțumesc, cu stimă, Link spre comentariu
florinapostol Postat Martie 31 Autor Partajează Postat Martie 31 Acum 8 minute, floob a spus: Mă interesează. Știți poate dacă acestea sunt bune pentru audio? Dacă da, vă rog să le rezervați. Mulțumesc, cu stimă, Sunt miezuri de la trafuri audio. Rezervate Link spre comentariu
floob Postat Aprilie 8 Partajează Postat Aprilie 8 Astăzi am ridicat coletul de la poștă. Au ajuns foarte bine datorită (și) modului superb de ambalare. Mulțumesc și toate cele bune! Link spre comentariu
florinapostol Postat Aprilie 8 Autor Partajează Postat Aprilie 8 Acum 9 minute, floob a spus: Astăzi am ridicat coletul de la poștă. Au ajuns foarte bine datorită (și) modului superb de ambalare. Mulțumesc și toate cele bune! Mulțumesc și eu! Spor la meșterit! O zi buna sa aveți Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum