Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discuții diverse II

Postări Recomandate

@cloudy

Tu chiar trebuie să fii avocatul diavolului mereu ? Nu sunt deloc un ultrareligios, nici măcar un ,,bun creștin,, nu mă cred, dar cine are o minimă cultură recunoaște parodierea unei scene biblice cu personaje trans. Sau așa s-a intenționat cel puțin...

E o maximă a unui om de știință al cărui nume din păcate nu mi-l amintesc.

,,Dacă tu crezi în Dumnezeu și El nu există, nu ai pierdut nimic. Dar dacă nu crezi și El există, atunci ai pierdut totul...,,.

Cred că fiecare are dreptul la opinia personală, indiferent că e corectă sau nu raportat la a majorității. Dar e de bun simț (și practic mai ales) să nu te duci între musulmani și să-l batjocorești pe profetul Mahomed, sau între creștini și să-l parodiezi pe Isus.

Se cheamă blasfemie, iar la primii citați cam rămâi fără cap....

E valabil și cu ,,chibiții, încearcă să te duci între steliști și să strigi ,,Hai Dinamo,, sau altceva asemenea...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 491
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 7 minute, validae a spus:

Tu chiar trebuie să fii avocatul diavolului mereu ?

Musai, exista guverne (dee fapt stiu numai unul) unde daca toti sunt de acord cu o decizie unul e obligat sa devina contra si sa aduca argumente contra (e un mecanusm bine pus la punct ca sa poti auzii si argumentele partii opuse, schiar daca a fost creata artificial)

Un fel de "watchdog" avocat al poporului, neafiliat.

RR

Link spre comentariu
9 minutes ago, validae said:

dar cine are o minimă cultură recunoaște parodierea unei scene biblice cu personaje trans.

Și tu ești foarte sigur că este o referire la tabloul lui Leonardo.
Eu ce să zic ? Să te contrazic ?

Link spre comentariu

Nu sunt deloc foarte sigur, dar așa apare în mod evident și foarte probabil ăsta a și fost scopul real.

După tine, ce vrea a reprezenta scena aia ? Eu am mai scris ce cred eu despre fenomenul lgbt.

Dacă ești trans,gay, lesbi, eu nu am nimic cu tine, fiindcă homosexuali și tot felul anomalii au existat de când lumea (și în lumea animalelor există), dar nu trebuie să ieși în plină stradă și să faci circ în ,,parade,, afișându-ți ostentativ anormalitatea, ca să ,,te accept,,.

Pur și simplu vezi-ți de treabă și nu face valuri mari, că-ți intră apa în gură...

Link spre comentariu

După spusele realizatorilor, este o reproducere a picturii „ Le Festin des Dieux” de Jan Harmensz van Bijlert, care înfățișează festinul zeilor greci sărbătorind căsătoria dintre Thetis și Peleus.
Zei, grecia, olimpiadă ... nu pare plauzibilă explicația ? 🙃

Editat de cloudy
Link spre comentariu
Acum 14 minute, Marele Savant a spus:

Ce treaba au masonii cu mizeriile astea???

pai are ca cercul se inchide la DaVinci - "Cina cea de taina" (Da Vinci care era homosexual) si a avut un var mason - adica zidar ca asti au inceput masoneria, zidarii (spre marea dezamagire a unora)

De cand lumea oamenii au cautat scuze "divine" la rateurile personale,  nu se va schimba niciodata ca e natura umana.

RR

Prrecizez ca "divine" vine de la regionalismul "di vina" din zona Moldovei, nu de la divinitate.

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
6 minutes ago, validae said:

O fi plauzibil, dar ce a ieșit tot un circ grotesc a fost.

Grotești ne-ar părea acum acele petreceri din Grecia antică (sau Roma antică de unde ne cam tragem).
E bine că ești mai calm in exprimare și putem acum să ne apucăm să identificăm zeii prezenți la Olimpiadă.
Cine să fie cel din prim-plan ?

Link spre comentariu

Directorul artistic, desemnat cu ceremoniile Olimpiadei din 2024 este gay si bineinteles membru lgbt. Cei care i-au incredintat aceasta misiune nu cred ca nu si-au inchipuit ce ar putea sa iasa.  Totusi ce a vrut el sa exprime artistic respectand cerinta incluziune, trebuia si aprobat!

Link spre comentariu
Acum 37 minute, Andrei24 a spus:

trebuia si aprobat!

Ai vazut filmul cu viata lui Freddy Mercury (Queen) ai vazut reactia celor care trebuiau sa aprobe (producatorii) la "Bohemian Rapsody"?

Cand te uiti la "Cina cea de taina" (pictata de un homosexual) si un pic gay pictura ca continut dupa standardele actuale, nu te intrebu cum a fost aprobata de cei care l-au angajat pe DaVinci?.

E subiectiv sa judeci ceva astistic, tie ti se pare frumoasa Mona Lisa sau Sophia Vergara? 

Du-te in Atena la muzeul de Istorie Nationala sa vezi ca aproape toate statuile de zei sunt nud (cu toporisca la vedere) alea nu sunt LGBT+? 

RR

La nivel global exista o majoritate tacuta (se pare ca undeva la 70%) care considera ca lucrurile au iesit din normal (asa cum definesc ei normalul ca majoritate) dar asta se va regla pe cale naturala cand nimeni nu va mai discuta despre chestia asta si cei din LGBT+ nu vor mai putea culegele roadele senzationalului. 

Exemplu recent (ultimii 5 ani) - Toata miscarea ME2 cu femeile de la firme care s-au trezit toate ca barbatii sunt niste porci misogini. Acum nu mai vorbeste nimeni cu ele la servici decat strictul necesar pentru ca nu vor sa-si riste job.ul. Aceleasi femei se plang acum ca le ignora barbatii. (ultima statistica 63% din barbatii din USA intre 18-30 ani sunt single si nici nu-si cauta partenere). Treaba se regeleza natural in cativa ani cand toate femeile astea cu standarde foarte ridicate ajung la 45 de ani.

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
Acum 1 oră, roadrunner a spus:

ce ma distreaza e ca se plang unii care s-ai uitat la tot cap coada... (aia cu "pe banii nostrii" e hilara....)

Te-a obligat cineva sa te uiti la Eurovizion sau la deschiderea Olimpiadei? cu cat se uita mai putini cu atat isi dau semana mai repede ca "nu se vinde". Daca vor sa devina Olimpiada si Eurovizionul - "victimelor asuprite" asa sa fie, voar sa alege barbatii cu sutiene 100m plat, drum bun o sa aiba spectatori tot mai putini si o sa duca inca o chestie serioasa in derizoriu.

RR

Sincer nu m-am uitat am vazut cateva reactii si imaginile respective (alea froarte colorate) si mi-am spus bine ca nu m-am uitat ca ar fi fost timp pierdut (lucrurile astea se vor autoregla in societate ca nimic facut prost nu supravietuieste, trebuie avut rabdare)

RR

E o chestiune de timp pana cand se va duce si mizeria asta cu travestiti la lada de gunoi a istoriei ca multe alte mizerii pe care lumea le`a respins in mod firesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări