Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Discuții diverse II

Postări Recomandate

• Răspunsuri 491
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 22 ore, roadrunner a spus:

acum zi-mi cum ii convingem sa mai lase masinile,

In nici un caz amenintand cu bau-baul CO2!

Acum 21 ore, maxente a spus:

fenomenu ăsta cu prafu pare ''mai recent'',

Eu il stiu de vreo 70 de ani! La vreo 10 ani am vazut si aurora boreala.

Acum 20 ore, fluffy37 a spus:

.sau cu vaccinuri care te vindeca de o boala inexistenta (covid)...adica gripa.

Da sunt unii, din pacate multi, care nu inteleg despre ce vorbesc, legandu-se de un cuvant, uitind, voit sau nu, de semantica. Acea boala a bagat in mormant milioane de oameni. Medicii i-au spus covid si boala A EXISTAT. Covidul a fost provocat de un virus GRIPAL. Ca medicii puteau sa-i zica ceapa prajita, cartofi frantuzesti, sau Iisus, nu conteaza, rezultatul era acelasi. Nu DENUMIREA a bagat oamenii in mormant, ci virusul numit sSARS CoV2. Inaintea lui a aparut SARS CoV, in 2002, identificat in sudul Chinei si care  a bagat in mormant 774 de oameni. In 2004 dispare. In 2012 apare MERS CoV, care imbolnaveste 2519 oameni, din care 866 mor. In 2020 este identificat SARS CoV2, desi primele cazuri au fost identificate in decembrie 2019. Boala s-a numit covid pentru ca e data de un virus anvelopat, numit coronavirus,  ce face parte familia Coronaviridae, familie in care s-au pus in evidenta 4 genuri distincte: Alphacoronavirus si Betacoronavirus, coronavirusi ce infecteaza mamiferele, deci si omul, si  Gammacoronavirus  si  Deltacoronavirus,  care infectează păsările si parte din mamifere. (gripa aviara). Cu alte cuvinte, boala a fost o GRIPA numita covid, cum la fel de bine putea sa-i zica tuicovid sau palincovid , oricum  tot aia facea, imbolnavea ooameni si ii baga in mormant! Hai sa judecam cu capul nostru, nu cu al altora!

Link spre comentariu
Acum 20 ore, cloudy a spus:

Eu zic că mulți dintre cei care plimbă mașinile prin orașe nu aduc nici o plus-valoare.

Ba aduc! Pai cine mai are mertan ca a lui? Cum sa tina el in garaj o asemenea "bijuterie", cand ea trebuie "atarnata" de "gatul" cocalarului, spre moartea  lui sărăchie?

Acum 20 ore, cloudy a spus:

Temperaturi nocturne apropiate de zero nu sunt ceva anormal la Moscova în luna Mai.

Nu numai la Moscova! La Ceahlău Toaca, in mai 2007 au fost -11 grade C, la Satu Mare, in 2007, au fost -4 grade C!

Acum 16 ore, franzm a spus:

concureze si cu funinginea produsa de "fabrici si uzine".

Acele fabrici si uzine ne dau noua, azi, posibilitatea sa trancanim, fara o bere in fata, despre "soarta" lumii! In anul 1100 i.e.n., nu existau asemenea "cazane" sau  "fabrici si uzine" si totusi, temperatura media a nuala a fost de 15 grade C!

Link spre comentariu
Acum 4 ore, the same a spus:

A fost vreodată "bine" la Moscova? 

Nici n`o sa fie vreodata cu mentalitatea aia de bolshevici pe care o au aia

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Ați auzit vreodată de "Prute Audio"?

https://pruteaudio.com/columni-active-speakers/

Găsesc un singur produs și mult prea scump pentru mine dar cică este fabricat in Romania. Nu știu ce e fabricat in Romania, probabil doar incinta, dar tot pare interesant pentru că suntem înconjurați de produse made in "altă parte".

Va rog să postați fără jenă dacă știți întreprinzători / antreprenori precum Antonio Meze, Diana Iamandi-Gido, Cristian Pruteanu ... care au legătură cu tematica forumului 

Link spre comentariu
6 hours ago, Stefan said:

Ați auzit vreodată de "Prute Audio"?

Eu acum am căutat pe net.
PRUTEANU LABS S.R.L. firmă din 2022 cu capital social de 200 de lei, cu ultimul bilanț depus doar pâna la 31.dec 2022 când a avut o pierdere de 9601 lei, cu un angajat.

Link spre comentariu

Fereasca dumniezau ce aberatii de oameni.Cum sa iesi frate pe strada imbracat in asa ceva?

Da nu se gaseste nimeni care sa le dea la oamenii astia un tratament sa fie si ei ca niste oameni normali la cap?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări